Καρδιακό επεισόδιο υπέστη ο πατέρας Μισόνι!

Δεν άντεξε τον πόνο για την εξαφάνιση του γιου του και έπαθε καρδιακό επεισόδιο. Ο λόγος για τον πατέρα του Βιτόριο Μισόνι.

Μπορεί να έχουν περάσει 4 μήνες από την μυστηριώδη εξαφάνιση του μικρού αεροσκάφους που πετούσε πάνω από τις ακτές της Βενεζουέλα και στο οποίο επέβαινε ο γνωστός Ιταλός σχεδιαστής, Βιτόριο Μισόνι με τη σύζυγό του και ένα φιλικό ζευγάρι, αλλά φαίνεται πως ο πατέρας του διάσημου δεν άντεξε άλλο τον πόνο.

Ο 92χρονος Οτάβιο Μισόνι,

ο οποίος έδωσε πνοή στην εταιρία με τις χαρακτηριστικές ρίγες, μεταφέρθηκε σήμερα εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Βαρέζε, όπου νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας, καθώς υπέστη καρδιακό επεισόδιο.

«Ολόκληρη η πόλη βρίσκεται στο πλευρό της οικογένειας Μισόνι. Ελπίζουμε ότι ο Οτάβιο θα αναρρώσει σύντομα», δήλωσε ο Μάουρο Κρότσι, δήμαρχος του Σουμιράγκο, όπου διαμένουν οι Μισόνι και διατηρούν τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας.

Ο 58χρονος Βιτόριο Μισόνι, κληρονόμος της ιταλικής αυτοκρατορίας βρισκόταν για τις διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στο νησιωτικό σύμπλεγμα Λος Ρόκες και θα επέστρεφε στο Καράκας για να αναχωρήσει για την Ιταλία, όπου ο γνωστός για τις πολύχρωμες δημιουργίες, οίκος Μισόνι, επρόκειτο να παρουσιάσει τη νέα του κολεξιόν.

Το αεροσκάφος εξαφανίστηκε μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο του θερέτρου Λος Ρόκες, κοντά στις ακτές της Βενεζουέλας, με πολλούς να ισχυρίζονται ότι σημειώθηκε βλάβη στον κινητήρα, και άλλους να υποστηρίζουν ότι οι Ιταλοί είχαν πέσει θύματα απαγωγής.

Σε κάθε περίπτωση, μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος από τους επιβαίνοντες, εκτός από το σακίδιο της συζύγου του Μαουρίτζια Καστιλιόνι.

Keywords
Τυχαία Θέματα