Κασιδιάρης: Γιατί κρυβόμουν

Τους λόγους για τους οποίους εξαφανίστηκε, μετά το περιστατικό χειροδικίας στην Λιάνα Κανέλλη και τον διαπληκτισμό του με τη Ρένα Δούρου, εξηγεί με άρθρο του ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρη, τονίζοντας για ακόμη μία φορά ότι το γεγονός ήταν σκηνοθετημένο.

Το άρθρο του φέρει τον τίτλο «Πιο δυνατή από ποτέ Χρυσή

Αυγή» και έχει δημοσιευτεί στην  εφημερίδα της Χρύσης Αυγής, όπου ο Ηλίας Κασιδιάρης τονίζει ότι «τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν το πρωί της περασμένης Πέμπτης στον ΑΝΤ1 είχαν σκηνοθετηθεί με μοναδικό στόχο την πρόκληση μίας ακραίας εκ μέρους μου αντίδραση».

Σε ότι αφορά την εξαφάνιση του ο ίδιος εξηγεί : «Επέλεξα να παραμείνω σιωπηρός για 48 ώρες, καθώς δεν ήθελα να δώσω την ευχαρίστηση στα κανάλια να με διαπομπεύουν εκ νέου, παρουσιάζοντας την εικόνα της μεταφοράς μου, με χειροπέδες, στον εισαγγελέα».

Λίγο πιο κάτω ο εκπρόσωπος του κόμματος εκφράζει και τη λύπη του, για το γεγονός ότι χωρίς τη θέλησή του βρέθηκε μπλεγμένος «σε μία υπόθεση αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, που βασικό σκοπό είχε να πλήξει πολιτικά την Χρυσή Αυγή».

Επίσης, γράφει ότι έμεινε έκπληκτος με την άμεση ευαισθητοποίηση συγκεκριμένων δικαστικών λειτουργών σε τηλεοπτικό χρόνο, αλλά και με τη μαζική κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών, την πολυτέλεια παρέμβασης των οποίων καθημερινώς στερούνται οι Έλληνες πολίτες.

«Δεν με εξέπληξε», συμπληρώνει, «η προκλητική συμπεριφορά συγκεκριμένων μεγαλοδημοσιογράφων και εκδοτών, οι οποίοι δεν δίστασαν να απαιτήσουν και να προαναγγείλουν την όποια διώξή μου, πριν ακόμα αυτή αποφασισθεί από τα αρμόδια όργανα».

Ο υποψήφιος βουλευτής διευκρινίζει ακόμη πως  «η δικαιοσύνη πρέπει να και οφείλει να παραμείνει νηφάλια, μακριά από εντολείς και εντολοδόχους, ξένη από συμφέροντα και πολιτικές σκοπιμότητες» και προσθέτει «Επαφίεμαι στην αδιάψευστη κρίση του ελληνικού λαού».

Ολοκληρώνοντας το άρθρο του ο Ηλίας Κασιδιάρης προσθέτει ένα απόσπασμα της ομιλίας του στα Άνω Λιόσια: «Είδαν ότι και εγώ όπως και οι περισσότεροι Ελληνες είμαι ένας άνθρωπος που όταν τον χτυπάνε κατά πρόσωπο ενδεχομένως και να εξοργίζεται».

Keywords
Τυχαία Θέματα