Καταπέλτης ο Εισαγγελέας για τον Παπαγεωργόπουλο


Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Πραγματικό σοκ θα προκαλέσει όχι μόνο στην Θεσσαλονίκη και στην Ελλάδα αλλά και στο παγκόσμιο αθλητικό στερέωμα η (πολύ πιθανή) αποδοχή της εισαγγελικής πρότασης από το δικαστήριο της Θεσσαλονίκης για τον άλλοτε πρωταθλητή Ευρώπης στις ταχύτητες, τον γνωστό

ως “φτερωτό γιατρό” της Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλο.

Ο Εισαγγελέας του δικαστηρίου, όπου επί ένα και πλέον χρόνο εκδικάζεται η λεηλασία των ταμείων του Δήμου επί θητείας Παπαγεωργόπουλου έκρινε ότι η λεηλασία γινόταν με γνώση και συμμετοχή του κ.Παπαγεωργόπουλου και πριν από λίγο πρότεινε την ενοχή του μαζί με τους λοιπούς κατηγορούμενους χωρίς μάλιστα ελαφρυντικό.
Αν γίνει δεκτή από το δικαστήριο η εισαγγελική πρόταση τότε ο κ.Παπαγεωργόπουλος θα καταδικαστεί δε βαριά ποινή μαζί με τον διευθυντή του Δήμου Λεμούσια, τον πρώην ταμία Σαξώνη κλπ.
Για να μην οδηγηθεί άμεσα στις φυλακές θα ελπίζει μόνο σε ανασταλτικό αποτέλεσμα της έφεσης που θα ασκήσει αφού η δίκη είναι σε πρώτο βαθμό.
Πέραν αυτής ακολουθεί και νέα δίκη για υπεξαίρεση εκατομμυρίων ευρώ από το Δήμο με κατηγορούμενο και τον κΠαπαγεωργόπουλο και άλλους.
Ο Εισαγγελέας συνεχίζει ακόμα την αγόρευσή του, ενώ θα ακολουθήσουν αγορεύσεις συνηγόρων και η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας.
Πολλοί θεώρησαν αναμενόμενη την εισαγγελική πρόταση μετά τις πολλές “γκέλες” και αντιφάσεις στις οποίες έπεσε ο πρώην δήμαρχος απολογούμενος.

Keywords
Τυχαία Θέματα