Κινητοποιήσεων συνέχεια για την ΠΟΕ-ΟΤΑ

Στα πλαίσια της συνέχισης των κινητοποιήσεων που αποφάσισε κατά τη συνεδρίασή της η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ, η Ομοσπονδία προχωρά σε καταλήψεις Δημαρχείων και Δημοτικών κτιρίων την Παρασκευή 7, το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, απέχοντας ταυτόχρονα από κάθε εργασία το Σαββατοκύριακο.

Παράλληλα η ΠΟΕ-ΟΤΑ ορίζει τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου ως μέρα γενικευμένων καταλήψεων όλων των υπηρεσιών των Δήμων, προκειμένου οι εργαζόμενοι να συμμετέχουν στις Γενικές Συνελεύσεις των Συλλόγων τους, προκειμένου να αποφασιστεί η περαιτέρω

πορεία και μορφή των κινητοποιήσεων τους. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ : «Οι αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεων θα πρέπει πλέον να εξειδικεύσουν τις δράσεις και τη μορφή και ΟΧΙ αόριστα να παραπέμπουν σε κλιμάκωση».

Προς ενημέρωση των εργαζομένων και την κατάθεση προτάσεων για τη συνέχεια των κινητοποιήσεων, τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου και συγκεκριμένα στις 12.00 η ώρα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη των Διοικητικών Συμβουλίων, ενώ μετά τη συγκεκριμένη σύσκεψη οι Νομικοί Σύμβουλοι της Ομοσπονδίας θα ενημερώσουν τους συναδέλφους τους σε σχέση με την αντιμετώπιση της διαθεσιμότητας και τις απολύσεις των συναδέλφων τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα