Κλείστε αμέσως τα γραφεία των «πρώην» στη Βουλή!

Η Βουλή των Ελλήνων, ΔΕΝ έχει γραφείο παραπόνων και γραφείο ακρόασης πολιτών που έχουν προβλήματα. Η Βουλή των Ελλήνων ΔΕΝ έχει 3-4 άτομα με αποστολή να παραλαμβάνουν αιτήματα πολιτών και να τα προωθούν αρμοδίως. ΔΕΝ έχει τέλος πάντων ένα γραφείο που να υποδηλώνει με τη λειτουργία του ότι εκεί είναι ο ναός της Δημοκρατίας. Όπου μπορεί να καταφύγει κάθε πολίτης ανεξάρτητα από το κόμμα που ψηφίζει και να καταθέσει αίτημα ή

άποψη.

«Να το στείλει στο γραφείο του προέδρου της Βουλής ή των κομμάτων» μας λένε. Στα κόμματα δηλαδή. Δεν πρέπει να κάνει έξοδα είναι η αιτιολογία.

Η Βουλή των Ελλήνων όμως, δημιουργεί γραφείο για κάθε έναν που ήταν πρώην πρωθυπουργός η πρώην πρόεδρός της. Σήμερα έχει καμιά… 10αριά τέτοια με υπαλλήλους κλπ και πολλά, πάρα πολλά έξοδα για το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.

Ο προηγούμενος πρωθυπουργός διδάσκει αθλιότητα τώρα στον ελληνικό λαό με τα πεπραγμένα του στη διαχείριση των οικονομικών του ΠΑΣΟΚ. Είναι ο ίδιος που επέκρινε(και δικαίως) σφόδρα τον προηγούμενο πρωθυπουργό γιατί δεν εμφανιζόταν στη Βουλή παρά 1-2 φορές το χρόνο, δεν έκανε ερωτήσεις, δεν, δεν κλπ.

Ο προηγούμενος (Κ. Καραμανλής) επέκρινε (και δικαίως) τον προηγούμενό του γιατί ούτε στη Βουλή εμφανιζόταν, ούτε εκπροσωπούσε τον Πειραιά, όπου είχε αρπάξει την έδρα από τον Μανώλη Μπεντενιώτη που είχε εκλεγεί κανονικά.

Ο γιος της Μάργκαρετ (κακώς την αποκαλούν Μαργαρίτα αφού ούτε μιλάει, ούτε καταλαβαίνει ελληνικά, παρά τα 40 χρονια γάμου με τον Αντρέα…) είναι βουλευτής Αχαΐας και η συζήτηση για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ αποκάλυψε τις αθλιότητες με τα συνεχή ταξίδια του στο εξωτερικό.

Αυτό το κείμενο έχει ένα στόχο σήμερα. Γνωρίζει κάποιος να μας πει πότε εμφανίστηκε τελευταία φορά σε χωριό της Αχαΐας, την οποία εκπροσωπεί ως ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ο Γιώργος Παπανδρέου;

Μάργκαρετ τι λες; Αν δεν έχει εμφανιστεί ούτε μια φορά του χρειάζεται μια βρεγμένη σανίδα τύπου… Βενεζουέλας;

Εν κατακλείδι: κλείστε τους τα γραφεία στη Βουλή και να τσακιστούν στις εκλογικές τους περιφέρειες αμέσως!

Keywords
Τυχαία Θέματα