Κοινή συνεργασία ζήτησε ο Ρουπακιώτης

Σε κοινή συνεργασία κάλεσε τους συλλειτουργούς της Δικαιοσύνης (δικαστές, δικηγόρους και δικαστικούς υπαλλήλους), ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αντ. Ρουπακιώτης, κατά την εθιμοτυπική επίσκεψή του, την Πέμπτη, στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών (ΔΣΑ).
«Εκεί θα πούμε τα πράγματα με το όνομά τους και ο καθένας θα αναλάβει την ευθύνη του απέναντι στην κοινωνία, πριν ακόμη η οργή του κόσμου, δικαιολογημένη από κάθε άποψη, ξεσπάσει ακόμη και σε εκείνους

που δεν φταίνε», ανέφερε ο κ. Ρουπακιώτης, ο οποίος συνοδευόταν από τον υφυπουργό Δικαιοσύνης, Κώστα Καραγκούνη.
Και πρόσθεσε: «Δικηγόροι, δικαστές και δικαστικοί υπάλληλοι να βάλουμε τα χέρια μας στις πληγές του σώματος της Δικαιοσύνης, καθώς έχουμε φτάσει στο απροχώρητο», κατά τη διάρκεια πολύωρης ανοικτής συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.
Επίσης, ο υπουργός Δικαιοσύνης τόνισε ότι «η ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης δεν είναι δεδομένη και είναι καθημερινά πραγματούμενη και ζητούμενη και στον τομέα αυτό η συμμετοχή των δικηγόρων είναι μεγίστη».  Συμπλήρωσε πως «οι πόρτες του υπουργείου είναι ανοιχτές για τον καθένα», ενώ χαρακτήρισε τραγική την κατάσταση στις φυλακές.

Keywords
Τυχαία Θέματα