Κοντάρος: Ο άνθρωπος που με χτύπησε δε σταμάτησε ούτε να δει αν ζω

Ο γνωστός και πολύ αγαπημένος τραγουδιστής Μανώλης Κονταρός μετά τον εφιάλτη που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή επιστρέφει στα μουσικά δρώμενα με τραγούδι του Ν. Καρβέλα και περιμένει τη στιγμή που θα σταθεί και πάλι στα πόδια του.

«Δυστυχώς ήταν κάτι πολύ δυνατό, από την άσχημη πλευρά, που συνέβη στη ζωή μου, αλλά δεν το έχω βάλει κάτω. Το παλεύω κάθε μέρα, είμαι στην προσπάθεια, κινούμαι ακόμα με πατερίτσες, αλλά κάθε μέρα είμαι και καλύτερα. Οι γιατροί πιστεύουν

σε ‘μένα, θεωρούν ότι θα καταφέρω να αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημα. Χρειάζεται πολλή γυμναστική, πολλές θεραπείες και φυσικά, καλή ψυχολογία. Εγώ ήμουν πάντα αισιόδοξος σαν άνθρωπος και έτσι αντιμετωπίζω και αυτό. Θα καταφέρω να βγω δυνατός από όλη αυτή την κατάσταση», τονίζει ο τραγουδιστής στην εφημερίδα NEWS.

«Είναι κάποιες φορές που κουράζεσαι και απελπίζεσαι γιατί μπορεί ο χρόνος να είναι γιατρός, αλλά και ο χρόνος που περνάει και δεν βλέπεις αυτό που θα ήθελες γίνεται εξίσου κουραστικός. Επειδή όμως δεν έχω και άλλη επιλογή από το να παραμείνω δυνατός για την οικογένειά μου και τα παιδιά μου δεν το βάζω κάτω και είμαι αρκετά καλά. Δεν μου επιτρέπω καν να πέσω ψυχολογικά. Μπορεί κάποιες στιγμές στο μυαλό μου να προβληματίζομαι αλλά είναι ελάχιστες», παραδέχεται και προσθέτει: «Δεν έμεινα καθόλου μόνος, αντιθέτως εισέπραξα τεράστια δύναμη και αυτή η δύναμη μου υπενθύμιζε με κάθε τρόπο ότι πρέπει να μείνω γερός και να το παλέψω για να ανταμώσω πάλι με τους ανθρώπους μου».

Με απόλυτη ειλικρίνεια λέει:«Η ζημιά ήταν τόσο μεγάλη που έγιναν πάρα πολλά πράγματα σταδιακά. Από το πρώτο κούνημα στο πόδι, κάθε μέρα μετά είχα και μια χαρά, κάθε μέρα ήμουν και καλύτερα, κάθε μέρα ανακτούσα και περισσότερες ελπίδες και πιο πολλή θέληση. Το σίγουρο είναι ότι έχει γίνει πολύ μεγάλη προσπάθεια βήμα βήμα, δεν σηκώθηκα αμέσως. Όταν όμως τελικά σηκώθηκα ήμουν σαν το μωρό που του έδωσαν το παιχνίδι που πάντα ήθελε», λέει ο λυράρης που χρωστάει ευγνωμοσύνη στους ανθρώπους που τον στήριξαν.

Ο άνθρωπος που τον χτύπησε δεν σταμάτησε ούτε καν να δει αν ζει. «Τον έχω διαγράψει από τη μνήμη μου, σαν να μην υπήρξε ποτέ στη ζωή μου. Η συμπεριφορά του με έχει ενοχλήσει πολύ, αλλά είμαι άνθρωπος που τα προσπερνώ, απλώς τον διαγράφω. Δεν θέλω το κακό του, αλλά ούτε και να τον δω ποτέ», εξομολογείται.

Keywords
Τυχαία Θέματα