Κόντρα Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑ για την ομιλία Σαμαρά

Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η ομιλία του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.Ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης έκανε λόγο για θλιβερή εικόνα του κρυπτόμενου πρωθυπουργού, σημειώνοντας ότι η άρον –άρον άφιξη και αναχώρησή του από τη ΔΕΘ μιλά από μόνη της και αποτυπώνει την κοινωνική απομόνωση
με την οποία είναι αντιμέτωπος ο ίδιος και η κυβέρνησή του «Πράγματι, ο κ. Σαμαράς δεν έχει πλέον να “εξαγγείλει” τίποτα. Οι εξαγγελίες και τα ψεύδη ειπώθηκαν πριν τις εκλογές, όταν υποσχόταν επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου για να ξεγελάσει τον ελληνικό λαό και να του αποσπάσει την ψήφο . Σήμερα, υποτασσόμενος στις αγορές και την κυρία Μέρκελ, υλοποιεί την πιο σκληρή και αντικοινωνική πολιτική που γνώρισε η χώρα μετά τη μεταπολίτευση, οδηγώντας την στην πλήρη ισοπέδωση» σημείωσε.Ο κ. Σκουρλέτης υποστήριξε επίσης ότι «τώρα όλοι πλέον γνωρίζουν πως η ανατροπή αυτής της πολιτικής είναι προϋπόθεση για να μείνει ζωντανή η ελπίδα για να σωθεί η χώρα και να ανοίξει ένας άλλος δρόμος για τον τόπο μας και την Ευρώπη».

Κεδίκογλου

Ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, σταθεροποιεί την Ελλάδα στην Ευρώπη.

«Δεν θα επιτρέψει να την οδηγήσουν στο δρόμο της Αργεντινής», τόνισε

Keywords
Τυχαία Θέματα