Κόντρα Ν.Δένδια και Π.Λαφαζάνη

H κόντρα ανάμεσα στο υπουργείο Δημοσίας Τάξης με τον ΣΥΡΙΖΑ μεταφέρθηκε στη Βουλή. Η αφορμή για την κόντρα ήταν ο περιστατικό ανάμεσα σε αστυνομικούς και βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών αστυνομικών με πολιτικά στο διαδίκτυο από ιστοσελίδα προσκείμενη στο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Ν.Δένδιας κατήγγειλε το περιστατικό στη Βουλή

και ζήτησε από τον ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει συγνώμη, αφού έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες των αστυνομικών θέτοντας τους σε κίνδυνο.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης απαντώντας στο κ. Δένδια τον κατηγόρησε πως κάνει βρώμικες καταγγελίες που έρχονται από το παρελθόν: «Κάνετε βρώμικες καταγγελίες. Ειμαστε στο 2012, όχι στο 1950. Κάνετε ακροδεξιό παραλήρημα και ρίχνεται λάδι στη φωτιά σε μέρες που είναι πολύ κρίσιμες».

Την ώρα της κόντρας ανάμεσα στον Ν.Δένδια- Λαφαζάνη στη Βουλή προεδρεύων ήταν ο Γιάννης Δραγασάκης, ο οποίος δεν επέτρεψε στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη να απαντήσει στον κ. Λαφαζάνη, ενώ ανέφερε πως η καταγγελία δεν έπρεπε να είχε γίνει τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Στη συνέχεια στο βήμα ανέβηκε ο ειδικός αγορευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Κώστας Μαρκόπουλος, ο οποίος κατηγόρησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη για σκοπιμότητα και πως προσπαθεί να κερδίσει με αυτόν τον τρόπο την εύνοια των ενστόλων.

Πηγή: iefimerida.grTweet

Keywords
Τυχαία Θέματα