Κουιζ: Τι θέλουν οι Γερμανοί της Bild στο… Nammos;

Ετοιμάζουν… απόβαση οι Γερμανοί στη Μύκονο. Η εφημερίδα Bild, μετά τελευταία «ξεφτιλίκια» του Ρέμου στο Nammos της Μυκόνου, στέλνει τους ανθρώπους της να δουν και να γίνουν αυτόπτες μάρτυρες της σπατάλης και της φοροδιαφυγής των Ελλήνων στο νησί των ανέμων.

Η αποστολή τους λοιπόν είναι, σύμφωνα με το kourdistoportocali.com, να εντοπίσουν Έλληνeς ολιγάρχες φοροφυγάδες και επιχειρήσεις που

δεν κόβουν αποδείξεις ώστε να γελοιοποιήσουν εντελώς τον κρατικό μηχανισμό και το σκληροτράχηλο αγόρι Χάρη Θεοχάρη.
Η ειδική αποστολή της γερμανικής εφημερίδας με τις προσβάσεις στην Καγκελαρία έρχεται μερικά 24ωρα πριν ο Σαμαράς πετάξει για τις ΗΠΑ και στόχος της είναι να γελοιοποιήσει την κρατική μηχανή της Ελλάδας.

Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες τουλάχιστο 30 Γερμανοί δημοσιογράφοι βρίσκονται ήδη η ετοιμάζονται να βρεθούν στη Μύκονο ώστε να γελοιοποιήσουν τους Έλληνες, να μας παρουσιάσουν ως τεμπέληδες υποκριτές που γλεντάμε, φοροδιαφεύγουμε και ζητάμε λεφτά από τον φορολογούμενο Γερμανό πολίτη για να συνεχίσουμε την κραιπάλη.

Σημειώστε ότι τον Σεπτέμβριο έχουμε εκλογές στην Γερμανία ενώ στην Αθήνα η διαπλοκή πιέζει για εκλογές…Ανάλογο κλίμα δημιουργούν και οι εγχώριοι νταβατζήδες οι οποίοι κάνουν ότι μπορούν για να βγει η χώρα από το ευρώ και να γίνουν ζάπλουτοι από το συνάλλαγμα που έκλεψαν όλα αυτά τα χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα