Κρατήθηκε στη ζωή για να δει την κόρη του να γεννιέται!

Αυτή είναι η μοναδικά φωτογραφία που θα έχει το βρέφους με τον πατέρα της, που ήρθε πρόωρα στον κόσμο, για να χαμογελάσει και να πλημμυρίσει ευτυχία για 45 λεπτά τον ετοιμοθάνατο πατέρα της.

Ο 52χρονος, Μαρκ Όγκλερ έδινε χρόνια μάχη με τον καρκίνο, όταν σε κάποια χρονική στιγμή οι γιατροί τον διαβεβαίωσαν ότι το κακό είχε παρέλθει και πως έχαιρε άκρας υγείας. Το διάστημα εκείνο η σύζυγος του, είχε μείνει έγκυος. Ωστόσο, λίγους μήνες μετά διαπιστώθηκε ότι η χρόνια χημειοθεραπεία, είχε προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη στους πνεύμονες του και έτσι εισήχθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Το

κοριτσάκι τους, η μικρή Σαβάνα Όγκλερ, επρόκειτο να έρθει στον κόσμο στις 18 Ιανουαρίου, ωστόσο η 31χρονη μητέρα της, Νταϊάν Όγκλερ, αποφάσισε να γεννήσει νωρίτερα με καισαρική, όταν οι γιατροί, τους ανακοίνωσαν ότι ο σύζυγος και πατέρας του παιδιού της ήταν ετοιμοθάνατος και δεν θα προλάβαινε να δει την κορούλα τους.
Η απόφαση λήφθηκε και η Νταϊάν πήρε άδεια από τους γιατρούς να γεννήσει στο ίδιο δωμάτιο όπου νοσηλευόταν ο άντρας της, ώστε να μπορέσει να είναι παρών σε όλη τη διαδικασία.

Ο 52χρονο πατέρας, κράτησε για 45 λεπτά την κόρη του και αμέσως μετά…έπεσε σε κόμμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα