ΚΤΕΟ: Αίτημα παράτασης για ελέγχους μοτοσυκλετιστών

Παράταση τριών εβδομάδων για τη διενέργεια τεχνικού ελέγχου στα δίκυκλα ζητεί ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Ιδιωτικών ΚΤΕΟ, λόγω του μεγάλου συνωστισμού που δημιουργήθηκε στα ΚΤΕΟ την τελευταία εβδομάδα και δεδομένου ότι από σήμερα ισχύουν τα νέα αυξημένα πρόστιμα για τους εκπρόθεσμους ελέγχους.

Στο σχετικό αίτημα, που απευθύνεται σε όλες τις Περιφέρειες

της χώρας, αναφέρεται ότι δεν υπήρξε καμία επίσημη ενημέρωση των ενδιαφερόμενων ιδιοκτητών από το αρμόδιο υπουργείο σχετικά με την έναρξη του θεσμού ΚΤΕΟΜΟΤΟ.

Τονίζεται ακόμη ότι σε περίπτωση εκπρόθεσμου ελέγχου οι ιδιοκτήτες καλούνται να δαπανήσουν το τριπλάσιο της κανονικής αξίας του ελέγχου ΚΤΕΟ.

Για τους παραπάνω λόγους, σύμφωνα με τον Σύνδεσμο, τις τελευταίες ημέρες δημιουργήθηκε μεγάλος συνωστισμός σε όλα τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ χωρίς όμως να καταστεί εφικτό να εξυπηρετηθεί πολύ μεγάλη μερίδα των μοτοσικλετιστών.

Ο Σύνδεσμος σημειώνει ότι πρέπει να δοθεί παράταση για λόγους κοινωνικής δικαιοσύνης και πως σε αντίθετη περίπτωση δεκάδες χιλιάδες ιδιοκτήτες δικύκλων θα επιβαρυνθούν άδικα και άσκοπα με το τριπλάσιο σχεδόν της αξίας του τεχνικού ελέγχου.

Keywords
Τυχαία Θέματα