Κυρία επίτροπε ποιος πρώην κάνει δουλειές εκατομμυρίων με τον ευρύτερο δημόσιο τομέα;

Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Πριν από κάμποσο καιρό ήρθε στην εφημερίδα ένας απελπισμένος επιχειρηματίας. Μας έφερε ένα φάκελο και μας είπε:

“Δείτε τι παθαίνω από το καρτέλ στο χώρο αυτό που σχετίζεται και με τη ΔΕΗ και με το κράτος. Πώς να τους πολεμήσω αφού δίκιο έχω και το χάνω γιατί μου κλείνουν όλες τις πόρτες;”

Κοντολογίς η υπόθεση: μια μικρή επιχείρηση έπεσε στα δίχτυα της αρχικής συνεργασίας αλλά στη συνέχεια την κατάπιαν οι μεγαλοπαράγοντες με τις διασυνδέσεις τους στο κράτος και στις πηγές χρηματοδότησης.

Το

ερώτημα το απευθύνουμε σε αναγνώστες, πολίτες και κάθε πληροφορημένο και το ίδιο κάναμε και το μεσημέρι από την εκπομπή του Κώστα Ουίλς στους 90,6(ΑΡΤ) και θα το συνεχίσουμε καθώς ο φάκελος των καρτέλ είναι τεράστιος.

Το απευθύνουμε φυσικά και προς την “Εδώ Πολυτεχνείο” επίτροπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Μαρία Δαμανάκη κάτοικο Βρυξελλών και πολύ Βορείων προαστίων:

Πόσους συζύγους είχε η Μαρία Δαμανάκη και πόσα παιδιά και με ποιους συζύγους;

Σχετίζεται ένας από τους πρώην συζύγους της με δουλείες με τον ευρύτερο κρατικό τομέα ύψους …δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ;

Αυτές οι δουλειές έγιναν με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας;

Το ερώτημα αφορά και τον Γιάννη Δραγασάκη του ΣΥΡΙΖΑ.

Τι λέτε κύριε Δραγασάκη; Έχετε γνώση της υπόθεσης “πρώην σύζυγος της «εδώ Πολυτεχνείο» σε δουλειές δεκάδων εκατομμυρίων με τον ευρύτερο δημόσιο τομέα”;

Σας ενδιαφέρει ο φάκελος να τον μελετήσετε και να μας πείτε πόσο δίκιο έχει και πόσο καλός σουπερ καπιταλιστής είναι ο εν λόγω “μπίζνεσμαν”;

Όπως έλεγαν και οι αρχαίοι Κινέζοι “δεν υπάρχει Έλληνας επιχειρηματίας που να μην έγινε μεγάλος επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας”!

Το ‘λεγαν οι άτιμοι οι αρχαίοι Κινέζοι…

Keywords
Τυχαία Θέματα