Κύριε πρωταθλητή μίλα μας για το ντόπινγκ…

Του Γιάννη Ντάσκα

Αυτή την ώρα γίνεται μήτινγκ στίβου στο Βερολίνο και τον σχολιασμό στο συνδρομητικό κανάλι της NOVA που δείχνει απευθείας έχει ο παλαιός και καθαρός πρωταθλητής μας Χρήστος Παπαχρήστος.

Είναι εκ των συνδιοργανωτών μαζί με Κυριάκο Λαζαρίδη, με Γιώργο Μάλιαρη, με Σπύρο Ανδριόπουλου του πρώτου ημιμαραθωνίου δρόμου που θα γίνει στο Μαραθώνα στις 8 Σεπτεμβρίου και ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή κοντά στους 2.000 αθλητές επαγγελματίες και ερασιτέχνες.

Γράφουμε

ακριβώς για να ξεχωρίσουμε τις δυο κατηγορίες . Όσο και αν τις αρνούνται οι αθλητοπαράγοντες υπάρχουν και στον επαγγελματισμό μάλιστα συνοδεύονται και απο βρόμικα κόλπα.

Δεν γράφουμε όμως με αυτή την αφορμή. Κυρίως γιατί εξοργιστήκαμε με το γλωσσοδέτη και του Χρήστου Παπαχρήστου και του παρουσιαστή των αγώνων γύρω απο το ντόπιγκ.

Μια φτωχή αναφορούλα για τους ελέγχους σε Τζαμαίκανούς που θα ενταθούν και τίποτα άλλο. Μπροστά τους είχαν ανθρώπινα σώματα εντελώς αφύσικα. Γυναίκες και άνδρες. Όταν έτρεχε ο Παπαχρήστος τέτοια σώματα ΔΕΝ υπήρχαν και ας γυμνάζονταν 24 ώρες το 24ωρο. Δεν υπήρχε γυναίκα εντελώς άστηθη, να τρέχει τα στήπλ σε ανδρικούς χρόνους και όταν τερματίζει νικήτρια να είναι σαν να σηκώθηκε από την καρέκλα της Μεγάλης Βρετανίας, όπου έπινε καφέ… Το ίδιο και άνδρες.

Μπροστά τους μια Ρωσίδα με ΑΝΔΡΙΚΟ σώμα ούρλιαζε για μια επιδοσούλα και έκανε σαν υστερική, όπως και ένας γερμανός άλτης πιο πέρα.

Οπως η ελεεινή Χαλκιά στο 2004…

Έλεος με την μετατροπή του αφύσικου σε …φυσιολογικό.

Το ντόπινγκ δεν παλεύει με το αντιντόπιγκ, όπως είπε ο παλαιός πρωταθλητής μας. Το ντόπινγκ είναι ο νικητής και το αντιντόπιγκ, όπως λέει ο πασίγνωστος αθλητίατρος και πολέμιος του ντόπινγκ Σταύρος Χάντζος είναι το άλλοθι για να νικάει το ντόπινγκ.

Από τους μεγάλους ρέκορντμαν των τελευταίων 10 ετών ζήτημα είναι να ήταν εν τέλει καθαροί ένα 15% και πολύ βάζουμε…

Δεν κάνουν καλό με το να τα κρύβουν γιατί και τα πολλά χρήματα αθέμιτα τα κερδίζουν οι ντοπαρισμένοι σούπερ σταρ και οι θάνατοι,οι αναπηρίες, οι ανικανότητες αφορούν την κοινωνία.

Ο Σταύρος Χάντζος μας είπε πριν λίγο ότι θα είναι πιο ήσυχος για καθαρό αθλητισμό όταν θα δει μαζικά παιδιά αθλητικών παραγόντων του στίβου να κατεβαίνουν στο στίβο έχοντας και το DNA τους σύμμαχο.

Τυχαίο είναι οτι στο ποδόσφαιρο,στο μπάσκετ και στο βόλλει, όλοι οι παράγοντες και πρώην αθλητές των αθλημάτων σπρώχνουν τα παιδιά τους στο άθλημά τους;

Keywords
Τυχαία Θέματα