Μ’ ένα τηλεφώνημα ήρθε το «διαζύγιο»…

Με ένα σύντομο αλλά φιλικό τηλεφώνημα φαίνεται πως μπήκε το διαζύγιο ανάμεσα στον Ανδρέα Λοβέρδο και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο το μεσημέρι της Παρασκευής, ανήμερα της ονομαστικής εορτής του πρώην υπουργού Υγείας, όπου και διαπιστώθηκε η διαφορά απόψεων ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Κατά το τηλεφώνημα, σύμφωνα με πληροφορίες του Iefimerida, ο Βαγγέλης Βενιζέλος

πρότεινε στον κ. Λοβέρδο να ενταχθεί στην ΚΟΕΣ που θα οργανώσει το προσεχές συνέδριο του κόμματος καθώς και στην ηγετική ομάδα του κινήματος. Ωστόσο ο πρώην υπουργός του απάντησε αρνητικά καθώς όπως είπε δεν μπορεί να επανενταχθεί στην ηγετική ομάδα αφού διαφωνεί πλήρως με τις πολικές επιλογές του, οι οποίες θεωρεί ότι οδηγούν σε περαιτέρω συρρίκνωση το ΠΑΣΟΚ.

«Είναι προτιμότερο Βαγγέλη να φύγω, αφού ούτε να σε αμφισβητήσω επιθυμώ, ούτε προβλήματα να σου δημιουργήσω θέλω. Το αίμα νερό δεν γίνεται»,  φαίνεται να είπε ο κ. Λοβέδος και αμέσως τον διαβεβαίωσε πως  «δεν πρόκειται να πεί ποτέ κακή κουβέντα γι αυτόν, όπως δεν έχει πεί ποτέ έως τώρα».

Το τηλεφώνημα ολοκληρώθηκε μετά από δέκα λεπτά, όπου οι δύο άντρες φαίνεται πως αποχαιρετίστηκαν με την φράση «ας μείνουμε στις ευχές».Tweet

Keywords
Τυχαία Θέματα