Μαντσίνι: «Λίγες μεταγραφές το καλοκαίρι»

Τα απαραίτητα θα «ψωνίσει» από το καλοκαιρινό «ποδοσφαιρικό παζάρι» η Μάντσεστερ Σίτι όπως προανήγγειλε ο τεχνικός της ομάδας.

Μπορεί οι Άραβες ιδιοκτήτες της ομάδας να συνήθιζαν να τινάζουν την «μπάνκα» αλλά η κακή πορεία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και το γεγονός πως στη Πρέμιερ Λιγκ βρίσκονται πολύ μακριά από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποθάρρυνε του ιθύνοντες της ομάδας να κάνουν νέο μεγάλο άνοιγμα.

«Στην επόμενη μεταγραφική περίοδο θέλουμε να δαπανήσουμε ένα πολύ μικρότερο ποσό

σε σχέση με το παρελθόν. Η ομάδα βρίσκεται ήδη σε ένα καλό επίπεδο και δεν έχει ανάγκη από πολλές προσθήκες. Εξάλλου αυτός είναι ο στόχος μας, να προσθέτουμε λίγους και καλούς ποδοσφαιριστές σε κάθε μεταγραφική περίοδο, ώστε να βελτιωνόμαστε σταδιακά», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός.

Όσων αφορά την αλλαγή πολιτικής από πλευράς διοίκησης ο κόουτς εξήγησε: «Υπήρχαν άλλες ανάγκες στο παρελθόν. Έπρεπε να αποκτήσουμε σημαντικούς παίκτες και να δημιουργήσουμε ένα δυνατό κορμό. Θέλαμε να μειώσουμε την απόσταση που μας χώριζε από τη Γιουνάιτεντ και για να το κάνουμε αυτό απαιτούνταν πολλές ποιοτικές μεταγραφές, οι οποίες κοστίζουν. Τώρα η διαφορά μας είναι μικρότερη, οπότε είμαστε σε θέση να αγοράσουμε με σύνεση και μετά από σωστό προγραμματισμό.»

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αποκάλυψε στο skysports πως: «Στόχος μας είναι να φτάσουμε σε ένα επίπεδο, στο οποίο η προσθήκη ενός ή δύο μεγάλων παικτών θα είναι αρκετή. Κάτι ανάλογο με αυτό που κάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτοί έχουν την πολυτέλεια να αποκτούν έναν παίκτη κάθε χρόνο και να βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο κάθε χρονιά. Κάτι τέτοιο θέλουμε να κάνουμε κι εμείς, αρχής γενομένης από το καλοκαίρι».

Keywords
Τυχαία Θέματα