Μαρία Μπεκατώρου: Βόλτα με μια τσάντα αξίας 5.000 ευρώ

Τι και αν κάποιοι ισχυρίζονταν ότι λόγω κρίσης οι Έλληνες θα έρθουν πιο κοντά, θα αναπτυχθεί κλίμα συνεργασίας μεταξύ τους και θα υπάρξει επιτέλους μια υποτυπώδης αλληλεγγύη; Μέχρι στιγμής βλέπουμε τα αντίθετα αποτελέσματα. Μια έντονα επικριτική διάθεση αιωρείται παντού και μια τάση ανθρωποφαγίας για όποιον «αντέχει» ακόμη η τσέπη του.

Θύμα τέτοιων συμπεριφορών έπεσε και η αγαπημένη Μαρία Μπεκατώρου, η οποία κυκλοφόρησε δημόσια με επώνυμο τσαντάκι ανά χείρας, το οποίο κοστίζει 5.000 ευρώ.

Η ίδια έδωσε τη δική της ξεκάθαρη απάντηση στο περιοδικό You: «Η

συγκεκριμένη τσάντα ήταν δανεική. Μια φίλη μου μού λέει: «Να σ’τη δώσω να πας εκεί αφού σου αρέσει πολύ;». Και την άλλη μέρα έγραφαν αυτό που προανέφερες. Δεν με πείραξε. Δεν την πλήρωσα γιατί δεν έχω τόσα λεφτά, αλλά από την άλλη ο καθένας τα χρήματά του έχει δικαίωμα να τα κάνει ό,τι θέλει. Πάντως, την τσάντα τη γύρισα πίσω. Εγώ δεν ντύνομαι ούτε ακριβά, ξέρεις πώς είναι το ντύσιμό μου! Στο σόου με ντύνουν πολύ ωραία και είμαι πολύ ευτυχισμένη, αλλά μέχρι εκεί».

Η αλήθεια είναι πως στις δύσκολες μέρες που διανύουμε είναι τουλάχιστον προκλητικό να σκορπάς 5.000 ευρώ για ένα αξεσουάρ χεριού. Από την άλλη πλευρά, καταντά κουραστικό να περιμένουμε με το δίκανο όσους έχουν ακόμη τα χρήματα για τέτοιου είδους πολυτέλειες… Ειδικά στην περίπτωση της κα. Μπεκατώρου που τα έχει δουλέψει και με το παραπάνω, όσα χρήματα βγάζει. Συν τοις άλλοις, ποτέ δεν θεωρούνταν από τις καλά αμειβόμενες παρουσιάστριες. Έχει κάθε δικαίωμα να επενδύει τα δεδουλευμένα της, όπου εκείνη επιθυμεί…

Keywords
Τυχαία Θέματα