«Μαζικές παρενέργειες από τα ανώνυμα γενόσημα»

«Μαζικές» παρενέργειες από τα ανώνυμα γενόσημα καταγγέλλει το Γερμανικό Ίδρυμα Προστασίας Ασθενών.

Το Ιδρυμα αποφάσισε να αναλάβει δράση και να ενημερώσει τους πολίτες για τους κινδύνους που κρύβουν τα ανώνυμα γενόσημα, αφού η Μέρκελ

συνεχίζει ακάθεκτη την πολιτική της -παρά τις προειδοποιήσεις και τις έρευνες που δείχνουν ότι τα συγκεκριμένα σκευάσματα οδηγούν στη μείωση του προσδόκιμου ζωής ολόκληρου του λαού- και, μάλιστα, την επεκτείνει και σε άλλες χώρες, όπως στην Ελλάδα. Είναι ενδεικτικό ότι η Γερμανίδα καγκελάριος υποχρέωσε και τους Ελληνες να παίρνουν τα συγκεκριμένα πάμφθηνα, αμφιβόλου ποιότητας σκευάσματα που έχουν τόσες φορές κατηγορηθεί για τεράστιες παρενέργειες επιβάλλοντας στην τρικομματική κυβέρνηση να θεσμοθετήσει τη συνταγογράφηση με δραστική ουσία.

Ο Όιγκεν Μπρις, πρόεδρος του Ιδρύματος αναφέρει: «Μπορεί η δραστική ουσία να είναι η ίδια, όμως υπάρχουν διαφορές στις συμπληρωματικές ουσίες, οι οποίες μπορούν να έχουν σημαντικότατες συνέπειες πάνω στο σκεύασμα», προσθέτει.

Όλο και περισσότεροι Γερμανοί πολίτες στρέφονται για βοήθεια, πληροφόρηση και παροχή συμβουλών στο εν λόγω Ίδρυμα.

Παρά το πλήθος δημοσιευμάτων στο γερμανικό Τύπο, τις προειδοποιήσεις γιατρών και άλλων επιστημόνων και τα καταγεγραμμένα πλέον περιστατικά παρενεργειών, τα ανώνυμα και αμφιβόλου ποιότητας γενόσημα συνεχίζουν να επιβάλλονται στους ασθενείς, προς όφελος ορισμένων γερμανο-ισραηλινών πολυεθνικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα