Μεταγραφικό μπαμ από την Καλλονή!

Έναν εξαιρετικό παίκτη απέκτησε η ομάδα της Καλλονής, αφού ανακοίνωσε την μεταγραφή του Χουανλού,ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Λεβάντε(είχε αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο Γιουρόπα Λιγκ).

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής ήρθε στο ελληνικό νησί, σήμερα, υπέγραψε συμβόλαιο με την νέα του ομάδα και φωτογραφήθηκε με την φανέλα της ΑΕΛΚ.

Για πρώτη φορά στην καριέρα του θα αγωνιστεί εκτός Ισπανίας και μάλιστα ύστερα από μια τετραετία στην

Λεβάντε, όπου ήταν βασικό γρανάζι της ομάδας και δήλωσε ανυπόμονος για το νέο κεφάλαιο που ανοίγει: «Έχω παίξει πολλές φορές με ισπανικές ομάδες σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Για παράδειγμα πέρσι είχα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στους δύο αγώνες για το Europa League. Αλλά ποτέ δεν είχα αγωνιστεί σε ομάδα εκτός Ισπανίας. Είναι μια καινούργια σελίδα στην καριέρα μου που συμπληρώνει το βιογραφικό μου. Θα καταθέσω διάθεση και εμπειρία για να προσφέρω τα καλύτερα στην ομάδα της Μυτιλήνης».

Συν τοις άλλοις, ξεκαθάρισε πως η… αγκαλιά που του έδειξαν οι άνθρωποι του συλλόγου, αλλά και ο απλός κόσμος στο νησί έπαιξε το ρόλο της στην απόφασή του: «Είμαι εντυπωσιασμένος από την φιλική υποδοχή στην ομάδα της Καλλονής. Πραγματικά ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα η τόσο έντονη φιλική διάθεση των ανθρώπων της Καλλονής. Το κλίμα, η συμπεριφορά των ανθρώπων και το φαγητό έχουν πολλές ομοιότητες με την πατρίδα μου. Από την πρώτη μέρα νιώθω σα να είμαι σπίτι μου».

Μετά τις υπογραφές ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Μιχαλάκης τόνισε: «Καλωσορίζουμε τον Χουανλού στην ομάδα μας. Έναν παίκτη του οποίου το βιογραφικό τα λέει όλα. Με αυτή την προσθήκη στο ρόστερ μας ολοκληρώνονται και οι μεταγραφές για την Καλλονή μας. Πιστεύω στο υλικό μας και με τον Γιάννη Μαντζουράκη στο τιμόνι έχω την πίστη ότι θα πετύχουμε το στόχο μας».
Keywords
Τυχαία Θέματα