Μια… μυστική πράκτορας για τον Ομπάμα

Είναι 53 χρονών, έχει σπουδάσει Νομική και μετράει περισσότερα από 30 χρόνια καριέρας στο Σώμα. Χθες έγινε η πρώτη γυναίκαστο τιμόνι των Μυστικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ. Η Τζούλια Πίρσον τοποθετήθηκε χθες από τον Μπάρακ Ομπάμα στη θέση αυτή.

Το ειδικό αυτό αστυνομικό σώμα φροντίζει μεταξύ άλλων και για την προστασία του προέδρου και της οικογένειας του.

Η τοποθέτηση της ως επικεφαλής του Σώματος συμβολίζει την επιθυμία του αμερικανού

προέδρου να αλλάξει την νοοτροπία στον ανδροκρατούμενο «κόσμο» των Μυστικών Υπηρεσιών, που έχει αμαυρωθεί από σκάνδαλα, ακόμα και σεξουαλικά.

Οι κολομβιανές πόρνες αμαύρωσαν τις Μυστικές ΥπηρεσίεςΉταν Απρίλιος του 2012 και ο Πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα θα επισκεπτόταν την Κολομβία. Μυστικοί πράκτορες είχαν φτάσει νωρίτερα στην χώρα για να προετοιμάσουν κάθε λεπτομέρεια της προεδρικής επίσκεψης και να φροντίσουν για την ασφαλή παραμονή του αμερικανού προέδρου. Όπως αποκαλύφθηκε όμως εκ των υστέρων δεκατρείς πράκτορες μετά από μια ξέφρενη νύχτα σε πάρτι στο εξωτικό θέρετρο Καρταχένα της Κολομβίας έφεραν πόρνες στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν.Τώρα η Τζούλια Πίρσον ήρθε για να αλλάξει την εικόνα των Μυστικών Υπηρεσιών. Κι ενώ η αποτελεσματικότητα της δεν αμφισβητείται από κανέναν, το στοίχημα θα είναι να καταφέρει να «δαμάσει» τον ανδρικό πληθυσμό του Σώματος.
Keywords
Τυχαία Θέματα