Μιχάλης Ταμήλος:«Η σημερινή τρικομματική κυβέρνηση δεν μπορεί να έχει απεριόριστη διάρκεια»

Εντός του πλαισίου της προσυνεδριακής διαδικασίας για το 9ο Τακτικό Συνέδριο της Ν.Δ. που οργανώθηκε στην Λάρισα χθες το απόγευμα, ο βουλευτής Τρικάλων Μιχάλης Ταμήλος, έθεσε ορισμένες θέσεις που πρέπει να συζητηθούν στο επικείμενο συνέδριο.

1. Άνοιγμα στην κοινωνία που είναι δυσαρεστημένη και απογοητευμένη από τις οικονομικές εξελίξεις με στόχο την επάνοδο των στελεχών και των φίλων που αναζήτησαν διέξοδο σε νεοσύστατα κόμματα του ιδίου ιδεολογικού χώρου. Η επιτυχία της ΟΝΝΕΔ

στις πρόσφατες εκλογές απέδειξε ότι σε επίπεδο βάσης ο χώρος είναι ενιαίος και αυτό πρέπει να επιδιώξουμε να γίνει και στο ανώτερο στελεχιακό επίπεδο.

2. Το κόμμα οφείλει να απαντήσει στις προκλήσεις της εποχής που επιβάλλουν μείωση των λειτουργικών δαπανών τουλάχιστον κατά 50%, την αναδιάρθρωση του οργανωτικού μοντέλου με την αξιοποίηση της τεχνολογίας και την ανάδειξη νέων στελεχών που θα σχεδιάσουν τις πολιτικές για την έξοδο από την κρίση.

3.Την δημιουργία προϋποθέσεων για ευρύτερες πολιτικές συγκλίσεις πάνω στα εθνικά αλλά και αναπτυξιακά ζητήματα διότι είναι δεδομένο ότι η σημερινή τρικομματική κυβέρνηση δεν μπορεί να έχει απεριόριστη διάρκεια και η επίλυση των μεγάλων προβλημάτων της χώρας απαιτεί ισχυρή Νέα Δημοκρατία.

Keywords
Τυχαία Θέματα