Μήνυμα δικαστικών: Φέρτε πίσω τα κλεμμένα

Παρατράβηξε η κοροϊδία με όσους προφυλακισμένους ή καταδικασθέντες αμετάκλητα για οικονομικά σκάνδαλα δημοσιοποιούν το τελευταίο διάστημα την πρόθεσή τους να μετατραπούν σε μάρτυρες κατηγορίας προκειμένου να βγουν από τη φυλακή, όπως έκανε και ο εξάδελφος του Τσοχατζόπουλου, Ν. Ζήγρας.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το «Π» η εντολή των εισαγγελέων προς τους δικηγόρους τους, αλλά και προς τους ίδιους, είναι η εξής: «Φέρτε πίσω όσα κλέψατε και μετά θα δούμε»! Κατά τις ίδιες πηγές,

υπάρχουν επαρκέστατα στοιχεία για όλες τις περιπτώσεις των «διάσημων κατηγορουμένων» και δεν χρειάζονται άλλοι μάρτυρες κατηγορίας.

Εκείνο που ενδιαφέρει το Δημόσιο είναι να επιστρέψουν τα δισεκατομμύρια από το φαγοπότι τόσων χρόνων. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός εξ αυτών, ο οποίος απορεί γιατί οι οικονομικοί εισαγγελείς δεν δέχονται να επιστρέψει 160 εκατ. ευρώ, την ώρα που ο Πεπόνης έχει στοιχεία στα χέρια του από την Τράπεζα της Ελλάδος και από τράπεζες του εξωτερικού ότι το συνολικό ποσό των χρημάτων που άρπαξε υπερβαίνει τα 760 εκατ. ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα