Μίτσελ: «Θα ονόμαζα τον εγγονό μου Ρομπέρτο»

Ο Μίτσελ παραχώρησε συνέντευξη στην «Cadena Cope» και μίλησε με άκρως κολακευτικά λόγια για τον τερματοφύλακα του Ρομπέρτο.

Ο Ισπανός τεχνικός είναι τόσο ενθουσιασμένος με τις εμφανίσεις του συμπατριώτη του που θα έδινε το όνομα του στον εγγονό του, που θα γεννηθεί σύντομα.

«Αν με ρωτούσαν το βράδυ της Τρίτης, πιθανότατα θα έλεγα να βγάλουμε το παιδί… Ρομπέρτο! Δεν μπορούσα, ειδάλλως θα τον σήκωνα στους ώμους».

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο Μίτσελ έτρεξε να αγκαλιάσει τον «σωτήρα» της ομάδας.

«Πολλοί με ρώτησαν αν

δάκρυσα. Όχι, δεν έκλαψα, αλλά δεν θα με πείραζε να το κάνω. Ο Ρομπέρτο κέρδισε μόνος του έντεκα Πορτογάλους και όλο αυτό ήταν για να κλάψεις από χαρά», δήλωσε ο προπονητής και συνέχισε: «Είχα πολύ καιρό να δω έναν τερματοφύλακα σε αυτό το επίπεδο. Θα τύχει να κάνεις 6-7 αποκρούσεις και εντέλει να σου βάλουν ένα γκολ, αλλά τα έβγαλε όλα! Χαίρομαι για όλους τους ποδοσφαιριστές μου, οι οποίοι κάνουν μεγάλη προσπάθεια. Αλλά χάρηκα ιδιαιτέρως για τον Ρομπέρτο, γιατί όταν ήταν στην Μπενφίκα, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ανάλογα με το επίπεδό του και, το να κάνει μια τέτοια εμφάνιση, ήταν σαν να του το χρωστούσε η ιστορία».

The post Μίτσελ: «Θα ονόμαζα τον εγγονό μου Ρομπέρτο» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα