Μονόδρομος η διακοπή του ημερησίου φύλλου της «Ελευθεροτυπίας»

Μονόδρομος φαίνεται πως είναι η διακοπή έκδοσης του ημερήσιου φύλλου της Ελευθεροτυπίας, καθώς το επιχειρηματικό σχέδιο της επανέκδοσης της εφημερίδας δεν ικανοποιείται, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να κινδυνεύει να μην υλοποιηθεί ποτέ η επαναφορά της Χ.Κ. Τεγόπουλος.

Η εν λόγω απόφαση σύμφωνα με πηγές είναι ειλημμένη και θα ανακοινωθεί το αμέσως επόμενο διάστημα. Άλλωστε οι κυκλοφοριακές

επιδόσεις της εφημερίδας δεν είναι τέτοιες που να αφήνουν έστω και ελάχιστα περιθώρια για τη συνέχιση της έκδοσής της.

Εκτός από την κυριακάτικη έκδοση, ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί και στην ιστοσελίδα enet.gr, η οποία έχει ικανοποιητική πορεία και το κόστος λειτουργίας της είναι λελογισμένο. Βεβαίως, μετά τη διακοπή κυκλοφορίας της Ελευθεροτυπίας πρόκειται να υπάρξουν και περικοπές προσωπικού, το οποίο ξεπερνά τα 100 άτομα. Σημειώνεται ότι και στην ιστοσελίδα παρουσιάζονται δυσλειτουργίες.

Στο μεταξύ, οι τράπεζες έχουν διαμηνύσει στον Χάρη Οικονομόπουλο ότι δεν πρόκειται να προχωρήσουν στα επόμενα βήματα που προβλέπει το επιχειρηματικό σχέδιο και πιο συγκεκριμένα στην εξαγορά του κτιρίου της Μίνωος και στο sale and lease back των εγκαταστάσεων στο Κορωπί, αν η πορεία της εφημερίδας δεν αλλάξει, καθώς τα μεγέθη της δεν την καθιστιύν βιώσιμη.

Γέφυρες σε άλλους επιχειρηματίες για να εξασφαλίσει χρηματοδότηση φαίνεται να έχει ρίξει ο Χάρης Οικονομόπουλος, ωστόσο το αποτέλεσμα είναι ατελέσφορο.

Keywords
Τυχαία Θέματα