Μύλος με Μιραλάς

Τελικά φεύγει ή μένει ο Βέλγος επιθετικός στον Ολυμπιακό; Την Πέμπτη οι φήμες οργίαζαν για την μετακίνηση του επιθετικού των “ερυθρολεύκων” στην Έβερτον και μάλιστα για τέσσερα χρόνια!

Από την αντίπερα όχθη, η Άρσεναλ που έδωσε θέλοντας και μη τον Φαν Πέρσι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ψάχνει τον αντικαταστάτη του και φαίνεται πως έχει βάλει στο στόχαστρο τον ποδοσφαιριστή τηων Πειραιωτών.

Τα δημοσιεύματα κάποιων site, που ανέφεραν ότι στη διοίκηση υπογραμμίζουν πως δεν υπάρχει επίσημη πρόταση από την Έβερτον και ότι ο Κέβιν Μιραλάς

επέστρεψε κανονικά στην Ελλάδα από τις διεθνείς υποχρεώσεις του ενόψει της πρωινής προπόνησης της Παρασκευής (17/8), δεν επιβεβαιώνονται, αλλά ούτε και διαψεύδονται, από τον πειραϊκό σύλλογο, που δεν βγάζει το παραμικρό προς τα έξω.

Όπως προείπαμε η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ παρουσιάζεται έτοιμη να κάνει δυναμικό… μπάσιμο για τον Μιραλάς, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, αν και η Έβερτον δείχνει να έχει ακόμα τον πρώτο λόγο για τον άσο του Ολυμπιακού.

Οι Άγγλοι συντηρούν εδώ και μέρες το ενδιαφέρον της Άρσεναλ για τον Μιραλάς. Νεότερες πληροφορίες από το νησί αναφέρουν ότι οι οι «κανονιέρηδες» είναι έτοιμοι να μπουν «σφήνα» για τον Βέλγο άσο. Περισσότερα αναμένονται τις επόμενες ώρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα