Ν. Δένδιας: Δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ

Τα σενάρια ενδεχόμενης μελλοντικής συνεργασίας της Νέας Δημοκρατίας με τον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό Real FM. O κ. Δένδιας εκτιμά ότι «για να υπάρξει συνεννόηση θα πρέπει να υπάρχουν κάποιες παράμετροι. Θα πρέπει να βλέπουμε την ίδια πραγματικότητα. Εάν η βάση συζήτησης είναι ότι τα χρήματα βγαίνουν στα δέντρα,

τότε δεν υπάρχει κανένα περιθώριο».

Σε ότι αφορά τις πρόσφατες εξελίξεις σε υποθέσεις τρομοκρατίας ο κ. Δένδιας σχολίασε θετικά τον εντοπισμό του αυτοκινήτου «γιάφκα» λέγοντας ότι «πρόκειται για μια σημαντική επιτυχία των αρχών. Και μόνο το γεγονός ότι αφαιρέθηκε η ποσότητα αυτή του οπλισμού, ήταν σημαντικότατη. Αυτό δίνει χρόνο στις διωκτικές αρχές».

Η αντιμετώπιση της τρομοκρατίας αποτελεί πρόκληση για τον ίδιο, δηλώνοντας ότι «υπάρχει μια πολύ μεγάλη πρόκληση της τρομοκρατίας προς την ελληνική κοινωνία. Δεν πρέπει με κανέναν τρόπο ούτε η ελληνική κοινωνία, ούτε οι διωκτικές αρχές να υποβαθμίσουν το φαινόμενο», και συνέχισε:

«Αντιμετωπίζουμε μια πρόκληση η οποία κατευθύνεται ευθέος ενάντια στην ανάκαμψη του τόπου. Ό,τι και να κάνουμε στην προσπάθεια αυτή, καλώς γίνεται. Δεν υπάρχει θέμα υπερβολής εκεί».

Πηγή Φωτογραφίας: Fosphotos.com / Μενέλαος Μυρίλλας

The post Ν. Δένδιας: Δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα