ΝΔ: Τέλος εποχής για το κτίριο της οδού Ρηγίλλης

Όπως φαίνεται, η κρίση έπληξε και την Νέα Δημοκρατία, οδηγώντας την στην απόφαση να ξενοικιάσει το ιστορικό της κτίριο της οδού Ρηγίλλης, το οποίο επί δεκαετίες στέγαζε την κεντρική διοίκηση του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Νέα Δημοκρατία έχει αποφασίσει να ξενοικιάσει το κτίριο, στο οποίο σήμερα φιλοξενούνται τα γραφεία

του Ινστιτούτου Δημοκρατίας “Κωνσταντίνος Καραμανλής” και στους χώρους του οποίου πραγματοποιούνται εκδηλώσεις, ώστε να περιορίσει ένα έξοδο το οποίο στη σημερινή εποχή μοιάζει μάλλον περιττό.

Οι υπηρεσίες του Ινστιτούτου Δημοκρατίας, του οποίου πρόεδρος είναι σήμερα ο βουλευτής και πρώην υπουργός Κωνσταντίνος Τασούλας, θα μεταφερθούν στο κτίριο της Λεωφόρου Συγγρού, εκεί όπου μεταφέρθηκαν τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

Το Ινστιτούτο Δημοκρατίας άλλωστε δεν απασχολεί μεγάλο αριθμό προσωπικού, καθώς πέραν των υπαλλήλων που εργάζονται σε καθημερινή βάση, το υπόλοιπο δυναμικό είναι επιστημονικό, συγκροτεί ομάδες εργασίας και δεν έχει μόνιμη βάση το think tank της Κεντροδεξιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα