Νέες συγκλονιστικές μαρτυρίες για το βράδυ της δολοφονίας του Φύσσα

Τη δική του εφιαλτική εμπειρία από το μοιραίο βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα κατέθεσε στην εκπομπή Πρωταγωνιστές ένας μάρτυρας, ο οποίος δεν έχει καταθέσει ακόμα στην αστυνομία.

«Ο Φύσσας πάλευε με τρία άτομα. Οι δύο τον κρατούσαν από τα χέρια και ο τρίτος προσπαθούσε να τον χτυπήσει. Βλέπω έναν αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ να πλησιάζει και αυτοί οι τρεις όταν τον είδαν άφησαν τον Φύσσα και υποχώρησαν. Τότε μπαίνει ανάποδα στην Τσαλδάρη ένα ασημί Nissan

Almera. Βγαίνει από το αμάξι ένας εύσωμος με γκρίζο μαλλί και ορμάει προς τον Παύλο. Τότε επέστρεψαν και οι άλλοι τρεις που αρχικά είχαν υποχωρήσει. Και μετά άκουσα που φώναζαν “το έφαγαν το παιδί”. Είδα τον δράστη να πετάει κάτι σαν να πετάει γόπα από τσιγάρο και προφανώς ήταν το μαχαίρι».

Έτσι, περιέγραψε τα όσα συνέβησαν την αποφράδα ημέρα στην Αμφιάλη ο αυτόπτης μάρτυρας, Πέτρος.

Νέα στοιχεία για την υπόθεση έδωσε και η κοπέλα του δολοφονηθέντος, Χρύσα, η οποία μίλησε ξανά στη δεύτερη εκπομπή. Όπως είπε η ίδια, δεν υπήρξε καμία ένταση μέσα στην καφετέρια, ούτε συμπλοκή στη συνέχεια.

Επανέλαβε δε ότι πριν το φονικό υπήρχαν στο σημείο οχτώ αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι όπως είπε χαρακτηριστικά «έκαναν ότι δεν καταλάβαιναν αλλιώς θα έκαναν κάτι». Πρόσθεσε, δε, ότι ο Ρουπακιάς θα έφευγε από το σημείο αν δεν τον συλλάμβανε η γυναίκα της ομάδας ΔΙΑΣ. Δήλωσε, πάντως, ότι έχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη ότι θα αποδώσει το δίκαιο.

Ο πατέρας του αδικοχαμένου Φύσσα εξέφρασε τη σιγουριά του ότι είχε δοθεί εντολή να σκοτωθεί κάποιος χωρίς να μπορεί να εξηγήσει τους λόγους που η Χρυσή Αυγή μπορεί να ήθελε νεκρό το παιδί του. «Στείλανε εκτελεστή. Το χτύπημα ήταν επαγγελματικό» τόνισε με έμφαση.

Συντετριμμένοι εμφανίστηκαν οι φίλοι του Παύλου, οι οποίοι ξεκαθάρισαν ότι θέλουν μόνο δικαιοσύνη και τίποτα περισσότερο αφού, όπως είπαν, «δεν θα γίνουμε ίδιοι με αυτούς».

The post Νέες συγκλονιστικές μαρτυρίες για το βράδυ της δολοφονίας του Φύσσα appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα