Νίκος Αλιάγας: Tι τον κάνει τόσο αγαπητό στα social media

Ο Νίκος Αλιάγας, μπορεί να παρουσιάζει με τεράστια επιτυχία τον τρίτο κύκλο του γαλλικού «The Voice», δεν σταματά όμως να χρησιμοποιεί μετά μανίας τα social media να σχολιάζει και να κοινοποιεί φωτογραφίες από την Ελλάδα και να έχει πάνω από 517.000 followers στο twitter.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «Le Blog du Communicant» δήλωσε

πως αυτό που τον ώθησε να ανοίξει έναν λογαριασμό στο twitter ήταν η περιέργεια καθώς εκείνη την εποχή ξεκινούσε την πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή στον NRJ και όπως είπε έψαχνε για νέους τρόπους να προσεγγίσει τους ακροατές : «Το twitter είναι ένας φανταστικός τρόπος να επικοινωνείς ζωντανά με τους ανθρώπους, χωρίς ταμπού και χωρίς φίλτρα. Σύντομα μπήκα σε αυτό το παιχνίδι και άρχισα να μιλάωστους followers μου και να μοιράζομαι τα ενδιαφέροντά μου και την αγάπη μου για την Ελλάδα. Το πιο ενδιαφέρον που βρήκα στην ενασχόλησή μου με το twitter ήταν η ικανότητα του δούναι και λαβείν από διάφορους ανθρώπους από όλο τον κόσμο».

Μπορεί να μην έχει προσωπικό λογαριασμό στο facebook, αλλά πρόσφατα άνοιξε λογαριασμό στο instagram και στο Flickr καθώς πιστεύει πως:«Είναι ένας τρόπος να απαθανατίζεις στιγμιότυπα και κομμάτια της ζωής βγαλμένα από την ίδια τη ζωή. «Βρίσκομαι στο Παρίσι στην Αθήνα ή αλλού, φωτογραφίζω εικόνες που με εμπνέουν και χαρακτήρες που με επηρεάζουν και μπορώ να τις μοιραστώ με χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, είναι κάτι πολύ δυνατό» λέει ο Αλιάγας.

Οι κανόνες που βάζει στην ενασχόληση του με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι να μην αναρτά προσωπικές φωτογραφίες από την οικογένεια και το παιδί του καθώς όπως αναφέρει είναι κομμάτι της προσωπικής του ζωής και δεν θέλει να εμπλακεί στον κυκλώνα της κοινωνικής δικτύωσης.

Ακόμα και κατά τη διάρκεια μετάδοσης του «The Voice» δεν σταματά να γράφει στο twitter γιατί όπως λέει είναι ένα μέσο πολύ διαδεδομένο στη Γαλλία και συγκεκριμένα από τη στιγμή που ξεκίνησε ξ εκπομπή έχουν σταλεί πάνω από 480.000 μηνύματα .

«Στην αρχή μου έλεγαν ότι το παρακάνω με τις αναρτήσεις μου, αλλά τελικά αποδείχθηκε το αντίθετο. Το twitter είναι μια μέθοδος επικοινωνίας με το κοινό μου και είναι ένας τρόπος να τους δείξω αυτά που δεν μπορούν να δουν από την τηλεόραση.»

Πηγή: le blog du communicant

The post Νίκος Αλιάγας: Tι τον κάνει τόσο αγαπητό στα social media appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα