«Ντυνάν»:Στο δρόμο εργαζόμενοι, στον εισαγγελέα η έρευνα!

Του Γιάννη Ντάσκα

To νοσοκομείο “Ερρίκος Ντυνάν” είναι ένα τεράστιο οικονομικό,πολιτικό,επιχειρηματικό και δημοσιογραφικό σκάνδαλο.

Δημιουργήθηκε με άθλιο τρόπο από τον τότε Υπουργό Οικονομικών Παλαιοκρασσά με οικονομική «μελέτη» γραμμένη με το χέρι στο περιθώριο του “ειδικού” νόμου.Κάποιος έγραψε στο περιθώριο ότι θα κοστίσει κάποια εκατομμύρια η κατασκευή του αλλά αυτός ο αριθμός ήταν αυθαίρετος. Από πουθενά δεν προέκυπτε.Δόθηκε απλώς για να «περάσει» από τη Βουλή,όπως και έγινε.

Σήμερα πάει για κλείσιμο και θα χάσουν τις θέσεις εργασίας που είχαν εκατοντάδες

εργαζόμενοι.

Πορεύθηκε τόσο χρόνια το σκάνδαλο με δωροδοκίες πολιτικών και μεγαλοδημοσιογράφων που αναλάμβαναν δήθεν σπουδαίες εργασίες για τον «Ερυθρό Σταυρό» ήταν το άλλοθι για να δωροδοκηθούν και να φαίνονται όλα καλά.Το γνωρίζουμε από πρώτο χέρι γιατί μας προτάθηκε πολλές φορές με πολλούς τρόπους και αποκορύφωμα από διευθυντή γραφείου πρωθυπουργού.

Από το νοσοκομείο αυτό δημιουργήθηκαν τεράστιες ιδιωτικές περιουσίες , ενώ στο νοσοκομείο υπάρχουν τεράστια ζητήματα με τις νοσηλείες επωνύμων.

Το νοσοκομείο είναι κατά το νόμο «ιδιωτική κλινική» και άρα θα καταρρεύσει αφού δεν μπορεί να δοθούν χρήματα από το κράτος. Όμως στο νοσοκομείο μπήκαν τεράστια ποσά από τον Ερυθρό Σταυρό και από κρατικά ταμεία και αυτά έγιναν ιδιωτικές περιουσίες. Γίνεται έρευνα έστω και καθυστερημένα και θα τρίβετε τα μάτια σας με τα ονόματα και τα ποσά που θα βγουν. Έχουμε και εδώ παρόμοια ιστορία με την Κύπρο.Και δυστυχώς δεν είναι μια…

Παλέψαμε χρόνια για το σκάνδαλο αυτό και υποστήκαμε τα πάνδεινα. Ποιος μας είχε πει οι είναι σκάνδαλο;Πιεστικά μας το είπε και ζητούσε να κάνουμε έρευνα ένα δίδυμο.Ο Κώστας Μητσοτάκης και ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα