Ο Bradley Cooper στα καλύτερα του! Απολαύστε τον… (ΦΩΤΟ)

Οι καλύτερες στιγμές στη ζωή του Bradley Cooper. Ένα Hangover ήταν αρκετό για να τον κάνει τον πιο περιζήτητο εργένη ολόκληρης της υφηλίου. Φαντάσου, δηλαδή, τι έχει γίνει μετά από τρία Hangovers, μία υποψηφιότητα για Όσκαρ, μερικές διάσημες που έχουν πιαστεί

στα δίχτυα της γοητείας του και τον τίτλο του πιο σέξι άντρα από το περιοδικό People το 2012. Ο Bradley Cooper όμως δεν έχει φτάσει τυχαία μέχρι εδώ. Την έχει ιδρώσει τη φανέλα στα studios του Χόλιγουντ και η ιστορία του είναι τόσο παλιά όσο και οι ιστορίες της Carrie Bradshaw στο Sex & the City. Κάναμε την έρευνά μας και τα βρήκαμε όλα.


To 1999 γίνεται ένα από τα αγόρια της Carrie Bradshaw στο Sex & the City. “Το να φιλάω τη Sarah Jessica Parker ήταν για μένα εφιάλτης. Λίγο πριν τη σκηνή του φιλιού, ένας τύπος από το συνεργείο μου είπε να μην βάλω γλώσσα. Οπότε όταν εκείνη με άρπαξε και με φίλησε το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να κρατήσω τη γλώσσα μου όσο πιο μακριά γινόταν. Ήταν ένας εφιάλτης για μένα. Εκείνη όμως δεν ήταν. Ήταν υπέροχη”, θα πει χρόνια μετά.

Το 2001 μπαίνει στο cast του “Alias” και γίνεται φίλος με την Jennifer Garner και αυτό που του κάνει εντύπωση είναι το πόσο πολύ τον πρόσεχε και τον φρόντιζε. “Είχε από τότε ανεπτυγμένο το μητρικό ένστικτο. Όταν την είχα δει για πρώτη φορά έλαμπε. Είχε μόλις φτιάξει κουλουράκια και εγώ σκέφτηκα αμέσως “αυτή θα παίξει την Sydney Bristow;””.

To 2006 ανεβαίνει σε σανίδι του Broadway στο πλευρό της Julia Roberts και του Paul Rudd στην παράσταση “Three Days of Rain”. Οι δυο τους θα βρεθούν ξανά μαζί, το 2010 για την ταινία “Valentine’s Day”. Η χημεία μεταξύ τους είναι εμφανέστατη. Μην σου μπαίνουν ιδέες. Δεν είναι ζευγάρι, αλλά πολύ καλοί φίλοι.

Μπορεί να είναι ομορφονιός, αλλά τρεις είναι οι επίσημες γυναίκες της ζωής του. Μία από αυτές είναι η Renee Zellweger. Μαζί έπαιξαν στο “Case 39”. Εκείνος 36 εκείνη 41. Αν και όλα έδειχναν να πηγαίνουν σοβαρά (την είχε γνωρίσει και στους γονείς του, έμεναν μαζί και μπλα μπλα μπλα), ένα άλλο θηλυκό μπήκε ανάμεσά τους: η καριέρα του Bradley.

Όταν το 2009 βγαίνει στους κινηματογράφους το πρώτο Hangover (το οποίο κόστισε 35 εκατομμύρια δολάρια) κανένας δεν πιστεύεις ότι θα σπάσει τα ταμεία και θα φέρει 467 εκατομμύρια παγκοσμίως. To όνομα του Bradley κάθε φορά που ακούγεται προκαλεί αναστεναγμούς.

Κανένας Clooney και κανένας Brad. To Νοέμβριο του 2011 οι γυναίκες τρέχουν στα περίπτερα να πάρουν το περιοδικό People, όπου δικαίως τον ανακήρυξε “Sexiest Man Alive”. “Είμαι σε αυτή την ηλικία – είμαι 36 χρονών – όπου δεν με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο πλέον, γεγονός που είναι υπέροχο και μετά έρχεται αυτός ο τίτλος και αρχίζω και συνειδητοποιώ πόσο σέξι δεν είμαι”, λέει αστειευόμενος το παλικάρι μας.

Για την ερμηνεία του στο “Silver Linings Playbook” κερδίζει μία υποψηφιότητα για α’ αντρικό στα Όσκαρ του 2013. “Ήταν τέλειο να κάνω τον γιο του Robert deNiro”, θα πει σε συνέντευξή του στο Empire Online. Ήταν τέλειο να σε βλέπουμε να κάνεις έναν προβληματικό άντρα, που είχε πληγωθεί από την πρώην γυναίκα του και προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του, θα πούμε εμείς.

Στην πρεμιέρα του Hangover III στο Westwood Village όλα τα φώτα μαζί με τις θαυμάστριες είναι πάνω του. Λέγεται όμως πως η καρδιά του ανήκει στη Suki Waterhouse. Αν και μόλις 20 χρονών, η βρετανίδα τσαχπίνα έχει καταφέρει να τον κάνει να μην μπορεί να ξεκολλήσει από πάνω της.

Άνοιξη του 2013 αποφασίζει να κολάσει όλες τις γυναίκες που θέλουν να κάνουν δίαιτα διαφημίζοντας τα παγωτά Haagen Dazs. Λέγεται πως εκατομμύρια γυναίκες κάθε φορά που βλέπουν τη διαφήμιση σκουπίζονται γιατί τους τρέχουν τα σάλια. Δεν είναι γιατί θέλουν να φάνε το παγωτό. Όχι.

πηγή: cosmo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα