Ο Άδωνις ζήτησε παρέμβαση εισαγγελέα για το Photoshop στον Πρωθυπουργό

Με αφορμή το εξώφυλλο του περιοδικού «Unfollow», ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε τη παρέμβαση του εισαγγελέα ενώ ταυτόχρονα κάλεσε το ΣΥΡΙΖΑ να λάβει επίσημη θέση επί του θέματος.

Ο κ. Γεωργιάδης εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή στο κανάλι της ΝΕΤ και ανέφερε μεταξύ των άλλων τα εξής: «Έχω εδώ ένα περιοδικό

της Αριστεράς. Γράφουν όλοι οι μεγάλοι αριστεροί της εποχής, Βαξεβάνης και λοιποί. Θέλω την επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ για αυτό το πράγμα». Στη συνέχεια, για να γίνει πιο συγκεκριμένος πρόσθεσε χαρακτηριστικά ότι: «Δείτε εξώφυλλο περιοδικού. Εδώ είναι ο Πρωθυπουργός της χώρας. Τον έχουν βάλει πυροβολημένο στο κεφάλι. Το μάτι του, το χειρουργημένο, του το έχουν βγάλει, τα γυαλιά σπασμένα, και δαρμένος. Και αναρωτιέμαι εισαγγελέας δεν υπάρχει;»

Αρκετά ενοχλημένος ο βουλευτής της Ν.Δ για το προκλητικό Photoshop στο Πρωθυπουργό σχολίασε εν τέλει ότι: «Εάν δεν πάει για αυτό εισαγγελέας, όπου παρουσιάζεται ο Πρωθυπουργός της χώρας πυροβολημένος στο κεφάλι σαν να λένε στον τρομοκράτη, πήγαινε σκότωσε τον Σαμαρά… Και πάνε και το κάνουν αυτό αυτοί οι αισχροί άνθρωποι που δεν σέβονται ούτε την υγεία ενός ανθρώπου, οι της Αριστεράς, του ΣΥΡΙΖΑ, εκεί οι δημοσιογράφοι και καλά εν είδει αντιπολιτευτικής».

Keywords
Τυχαία Θέματα