Ο «άγνωστος» έρωτας της Kate Middleton με star του Χόλιγουντ! (ΦΩΤΟ)

Μετά την ταινία για τη ζωή της Νταϊάνα, ακολουθεί ένα βιβλίο αυτή την φορά για την Κέιτ Μίντλετον που θα ταράξει τα νερά στο παλάτι.

Ο τίτλος του θα είναι «Η μέλλουσα βασίλισσα» και συγγραφέας του είναι η Kate Nicol. Υπόσχεται μάλιστα και… «ζουμερές» αποκαλύψεις για τα ερωτικά της Δούκισσας του Κέιμπριτζ.

Μία πικάντικη αποκάλυψη, είναι και αυτή του μυστικού έρωτα της Kate με διάσημο ηθοποιό του Χόλιγουντ. Ποιος ήταν ο γόης που της έκλεψε την καρδιά; ο Τομ Κρούζ. Ωστόσο ο έρωτας ήταν μόνο από την μεριά της Κέιτ μιας και οι δυο τους δεν είχαν γνωριστεί ποτέ.

Αυτός που «κέρδισε» όμως για τα καλά την καρδιά της 31χρονης ήταν ο Harry Blakelock, o έρωτάς της στο σχολείο. Ο Harry ήταν ένα χρόνο μεγαλύτερος από την Kate και, όταν εκείνος αποφοίτησε, χώρισαν. Μάλιστα, η συγγραφέας αναφέρει πως η Kate άργησε να ξεπεράσει τον χωρισμό και έμεινε μόνη της, μέχρι την αποφοίτησή της! Όσο για το πρώτο φιλί της δούκισσας, σύμφωνα πάντα με το βιβλίο, ήταν στα 14 της χρόνια με τον Woody Webster.

Οι ερωτικές περιπέτειες της Kate όμως σταμάτησαν στον πρίγκιπα William. Και μπορεί ο έρωτας να τους προέκυψε στο πανεπιστήμιο «St. Andrew’s» όπου φοιτούσαν, η γνωριμία τους όμως έγινε ένα χρόνο νωρίτερα, το Καλοκαίρι του 1999, στην Ιταλία, σε πάρτι που έκανε ένα φιλικό τους ζευγάρι!

Μάλιστα, η νυν δούκισσα λέγεται πως αποφάσισε να φοιτήσει στο «St. Andrew’s» για να είναι κοντά στον πρίγκιπα, αλλάζοντας την πρώτη της επιλογή, που ήταν το πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου.

Keywords
Τυχαία Θέματα