Ο Χατζημαρκάκης για τον Κάμερον

«Πριν ο βρετανός πρωθυπουργός κλείσει τα σύνορα της Μεγάλης Βρετανίας για τους Έλληνες, φαντάζομαι πως θα φροντίσει να απαλλαγεί έγκαιρα από κάθετι ελληνικό, επιστρέφοντας τα Μάρμαρα του Παρθενώνα στην Αθήνα», σχολίασε ο ελληνικής καταγωγής Γερμανός ευρωβουλευτής, Γ. Χατζημαρκάκης. «Λίγη αυτοσυγκράτηση δεν βλάπτει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Επίσης, υποθέτω, πως θα καλέσει όλους τους Έλληνες εφοπλιστές να αποσύρουν τις επιχειρήσεις τους από το Λονδίνο και τους Έλληνες καταθέτες, που έχουν μεταφέρει μαζικά χρήματα τα τελευταία χρόνια στο Λονδίνο, να αποσύρουν τις καταθέσεις

τους», συμπλήρωσε αναφερόμενος στον Ντέιβιντ Κάμερον και τη δήλωσή του πως η κυβέρνησή του είναι έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο, ακόμη και να κλείσει τα σύνορά της για τους Έλληνες σε περίπτωση εξόδου της χώρας μας από την ευρωζώνη.

Ο κ. Χατζημαρκάκης πρόσθεσε πως η Μεγάλη Βρετανία είναι «μέρος του προβλήματος», τονίζοντας πως “το παρασιτικό οικονομικό μοντέλο έχει βαθιές ρίζες στο Λονδίνο”, καθώς όπως είπε, αυτό “φιλοξενεί την κερδοσκοπική βιομηχανία που προκάλεσε την κρίση στο ευρώ”.

Keywords
Τυχαία Θέματα