Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δώρισε 5 αμαξίδια στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Παραπληγικών!

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος, δώρισε πέντε αμαξίδια στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Παραπληγικών.

Η δωρεά έγινε με αφορμή της συμμετοχής του ΠΑ.Σ.ΠΑ. για πρώτη φορά στο Πρωτάθλημα της Ομοσπονδίας Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι (Ο.Σ.Ε.Κ.Κ.) η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

έδειξε το κοινωνικό πρόσωπό της, δωρίζοντας πέντε αμαξίδια τελευταίας τεχνολογίας.

Σε μια εκδήλωση που έγινε στις εγκαταστάσεις του Π.Ι.Κ.Π.Α. Βούλας, ο πρόεδρος του ΠΑ.Σ.ΠΑ., Αθανάσιος Βίγλας, ευχαρίστησε τον ΠΑΟ και τον μεγαλομέτοχο της, με μία τιμητική πλακέτα την οποία παρέλαβε ο διευθυντής μάρκετινγκ της ΚΑΕ, Ηλίας Κατσογιάννης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Παραπληγικών παρουσίασε σε μια λαμπρή εκδήλωση, που έλαβε χώρα σήμερα (20/9) στις εγκαταστάσεις του ΠΙΚΠΑ Βούλας, την ομάδα που θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ με Καρότσι.

Στο πλαίσιο της παρθενικής συμμετοχής του ΠΑ.Σ.ΠΑ. στο Πρωτάθλημα της Ο.Σ.Ε.Κ.Κ., ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, προχώρησε στη δωρεά πέντε αμαξιδίων τελευταίας τεχνολογίας.

Ο πρόεδρος του ΠΑ.Σ.ΠΑ., Αθανάσιος Βίγλας, βράβευσε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την κίνησή του, με τον Marketing Director της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Ηλία Κατσογιάννη να παραλαμβάνει για λογαριασμό του την τιμητική πλακέτα.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΠΑ.Σ.ΠΑ. έκανε ιδιαίτερη μνεία στην ενέργεια του προέδρου του «τριφυλλιού», ευχόμενος αυτή να βρει μιμητές στο μέλλον»

Keywords
Τυχαία Θέματα