Ο Κουβέλης μοίρασε θέσεις

Στην κατανομή αρμοδιοτήτων στους  βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς, προχώρησε  ο Φώτης Κουβέλης, κατά τη συνεδρίαση της ΚΟ της ΔΗΜΑΡ, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Αναλυτικά, ο πρώην βουλευτής κ. Γιάννης Αμοιρίδης αναλαμβάνει διευθυντής και γραμματέας της Κοινοβουλευτικής της Ομάδας της ΔΗΜΑΡ. Επίσης, κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι της ΔΗΜΑΡ θα είναι ο βουλευτής Αχαΐας, κ. Νίκος Τσούκαλης και ο

βουλευτής Αττικής, κ. Βασίλης Οικονόμου. Παράλληλα, ο κ. Τσούκαλης θα είναι υπεύθυνος για θέματα Οικονομίας και Δικαιοσύνης, Δημόσιας Διοίκησης και Δημόσιας Τάξης και για ζητήματα Εμπορίου και Παραγωγής. Ο κ. Οικονόμου θα έχει ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος την ευθύνη του τομέα Εξωτερικών, Άμυνας, Μορφωτικών υποθέσεων και Κοινωνικών υποθέσεων.

Ο κ. Τσούκαλης θα εκπροσωπεί και ως μέλος την ΔΗΜΑΡ στην επιτροπή οικονομικών του Κοινοβουλίου και θα μεταφέρει, επίσης, στο κοινοβούλιο  τις επεξεργασίες της για τα οικονομικά.
Τέλος, το μεσημέρι της Παρασκευής, στην επόμενη συνεδρίαση της 17μελούς Κοινοβουλευτικής Ομάδας, θα ανατεθούν οι υπόλοιπες αρμοδιότητες.

Keywords
Τυχαία Θέματα