Ο ΠΑΟ ψάχνει νέα ταλέντα

Ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού βρίσκονται οι Δημήτρης Ανάκογλου και Θανάσης Ντίνας.

Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού «χτενίζουν» την ελληνική αγορά και ήδη έχουν κάνει τις κινήσεις τους για τους Ντε Βινσέντι και Σπυρόπουλο. Οι παίκτες του ΠΑΣ και του Πανιωνίου αντίστοιχα δεν είναι ωστόσο οι μόνοι που βρίσκονται στα υπόψιν των πρασίνων.

Για τον Ανάκογκλου είναι γνωστό εδώ και καιρό το ενδιαφέρον τους, που πλέον εξετάζουν πολύ σοβαρά να προχωρήσουν στην απόκτησή του, σύμφωνα

με το «Goal». Μάλιστα η σκέψη που υπάρχει είναι να γίνει κίνηση παρόμοια με αυτή για τον Σπυρόπουλο, δηλαδή να πάρουν την υπογραφή του παίκτη, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι και ακολούθως να τη χρησιμοποιήσουν ως μέτρο πίεσης για να τον αποκτήσουν τώρα από τον Πανσερραϊκό με ένα μικρό ποσό.

Σε ό,τι αφορά τον Ντίνα, αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός και είναι από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει με τη φανέλα της Παναχαϊκής, κάνοντας πολύ καλές εμφανίσεις τόσο στο περσινό, όσο και στο φετινό πρωτάθλημα. Οι σκάουτ του Παναθηναϊκού τον κοιτάζουν μάλιστα εδώ και καιρό και ήδη έχει γίνει μία πρώτη βολιδοσκόπηση προς την πατρινή ΠΑΕ. Αυτό που έχουν στα πλάνα τους στο Τριφύλλι, είναι να τον αποκτήσουν από τώρα και ακολούθως να τον αφήσουν για τους επόμενους 6 μήνες στους Αχαιούς.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα