Ο πρώην της Ρίβα, κίνητρο θανάτου για Πιστόριους;

Ένας μήνας έχει περάσει από τη δολοφονία της άτυχης Ρίβα που συγκλόνισε παγκοσμίως και σε καθημερινή σχεδόν βάση έρχονται στην «επιφάνεια της αλήθειας» νέα στοιχεία, συγκλονιστικά και άκρως αποκαλυπτικά.

Αυτή τη φορά, το κανάλι του BBC φέρνει στο «φως» ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο «Όσκαρ Πιστόριους… Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα;”. Στο συγκεκριμένο

ντοκιμαντέρ, εμφανίζεται ο πρώην σύντροφος του άτυχου ξανθού μοντέλου, ο επιχειρηματίας Γουόρεν Λαχούντ, ο οποίος δίνει και άλλα στοιχεία για τη δολοφονία της.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, η Ρίβα ήταν μαζί του σε μία καφετέρια δύο μέρες πριν βρει τραγικό θάνατο από τον παραολυμπιονίκη. Ο νεαρός επιχειρηματίας τονίζει παράλληλα, ότι η συνάντηση τους έγινε σε φιλικό επίπεδο ενώ ο Πιστόριους μέσα σε 20 λεπτά της είχε τηλεφωνήσει δύο φορές. Ο πρώην σύντροφος της Γουόρεν Λαχούντ τη ρώτησε εάν συμβαίνει κάτι αφού παρατήρησε τα τηλεφωνήματα του Όσκαρ Πιστόριους. Η ίδια του απάντησε ότι δεν υπάρχει κάτι κακό σ ’αυτό.

Ο Γουόρεν Λαχούντ αναφέρει μάλιστα, ότι ο Παραολυμπιονίκης τον γνώριζε και μάλιστα είχαν πραγματοποιήσει συνάντηση. Τα συμπέρασμα που είχε βγάλει ήταν: ” Τον συνάντησα δύο φορές και δεν υπήρχε τίποτα αρνητικό. Ήταν όλα εντάξει, δεν υπήρχε πρόβλημα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα