Ο υπουργός και η αιθέρια ύπαρξη

Αυτό είναι από τη hot και ροζ πλευρά της πολιτικής! Μιλάμε για τον «χαμό» που έγινε σε οικονομικό υπουργείο με υφυπουργό που είχε προσλάβει στα «μέσα και στα έξω» μια αιθέρια ύπαρξη. Τα σχόλια δεν άργησαν και οι «φωτιές» έγιναν μεγαλύτερες, όταν άρχισαν οι διαδόσεις (κάποιοι φωτογράφιζαν γι’ αυτές «συνάδελφο» του υφυπουργού και, μάλιστα, από το ίδιο κτήριο). Ένα site που αρέσκεται στο να βάζει τέτοιου είδους θέματα, «ανέβασε» ένα σχόλιο για την αιθέρια ύπαρξη και… μετά ακολούθησε το

«κλου», καθώς τηλεφώνησε άλλος υπουργός, από άλλο υπουργείο. «Παιδιά, δική μου φίλη είναι αυτή…». Η ανάρτηση κατέβηκε και το «κακό» περιορίστηκε!

Όπως και να ’χει, εκείνο που απαιτείται είναι η σοβαρότητα, η σωστή επιλογή συνεργατών και η αξιοκρατία σε ένα υπουργείο, το οποίο εκ των πραγμάτων παίζει τον πιο καθοριστικό ρόλο για τη σωτηρία της χώρας, την οικονομία, και γενικότερα της ίδιας μας της ζωής. Τέτοιου είδους περιστατικά και επιλογές εκ προοιμίου πρέπει να θεωρούνται, αν όχι εγκληματικά, τουλάχιστον απαράδεκτα. Το τελευταίο που θα ήθελαν όλοι να δουν είναι ένα σεξουαλικό σκάνδαλο με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων. Εάν δεν προσέξουν οι πρωταγωνιστές, δεν θα αποφύγουν τη διαπόμπευση. Εκτίθενται σε βαθμό κακουργήματος.

Άρης Σπίνος

Keywords
Τυχαία Θέματα