Ο Ζιρού έκρινε το ντέρμπι του Λονδίνου

Ένα τέρμα του Ολιβιέ Ζιρού ήταν αρκετό στην Άρσεναλ για να «επιβληθεί» της Τότεναμ στο Έμιρειτς.

Ο αγώνας δεν εξελίχθηκε όπως τις προηγούμενες χρονιές, που τα γκολ έπεφταν «βροχή», καθώς και οι δύο ομάδες εμφανίστηκαν κατώτερες των προσδοκιών.

Η Άρσεναλ είχε συγκεκριμένο στόχο και τον πέτυχε. Στο 23 ο Γουόλκοτ έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Ζιρού με πανέμορφο πλασέ στην κίνηση νίκησε τον Γιορίς.

Ο

Γάλλος διεθνής σκόραρε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι για τους «Κανονιέριδες» και φαίνεται έτοιμος για μια εκπληκτική σεζόν σε Αγγλία και Ευρώπη.

Από πλευράς Τότεναμ ο καλύτερος παίκτης στο γήπεδο ήταν ο τερματοφύλακας της, Ουγκό Γιορίς και αυτό από μόνο του δείχνει την εικόνα της ομάδας του Βίλας Μπόας στο γήπεδο.

Η Τότεναμ γνώρισε την πρώτη ήττα της στο πρωτάθλημα, ενώ η Άρσεναλ δείχνει να ξεπερνάει την ήττα σοκ απέναντι στην Άστον Βίλα (1-3) στην πρώτη αγωνιστική και έχει συγκεντρώσει 6 βαθμούς.

Η παράταξη των ομάδων:

Άρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ): Σέζνι, Τζένκινσον, Μερτεζάκερ, Κοσιελνί, Γκιμπς, Γουίλσιρ (43′ Φλαμινί), Ράμσεϊ, Ροσίτσκι (79′ Μονρεάλ), Καθόρλα, Γουόλκοτ (90+1′ Σανιά), Ζιρού

Τότεναμ (Αντρέ Βίλας Μπόας): Γιορίς, Γουόκερ, Ντόσον, Βερτόνχεν, Ρόουζ, Καπού (75′ Σάντρο), Παουλίνιο, Τάουνσεντ (75′ Λαμέλα), Ντεμπελέ, Τσαντλί, Σολδάδο (69′ Ντεφό)

Keywords
Τυχαία Θέματα