Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Σάββατο

Κριός

Γενικά
Είναι ωραίο να αισθάνεται κανείς μπροστάρης και αρχηγός, αν όμως δεν ξέρει που ακριβώς πηγαίνει, όσο πιο γρήγορα οδεύει, τόσο πιο γρήγορα μπορεί να βρεθεί μακριά από τον στόχο του. αν επιθυμείτε λοιπόν να ελαχιστοποιήσετε μια τέτοια πιθανότητα σήμερα, ορίστε τους στόχους σας και μην κάνετε κινήσεις στα τυφλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, αφήστε τον έρωτα να εκδηλώσει αυτό που πραγματικά θέλει να πει ή να δείξει προς το πρόσωπο σας, Μην τον «πιέσετε» με βάση αυτά που τυχόν θέλετε εσείς να ακούσετε ή να δείτε. Μπορεί να τα γυρίσει μετά, ή να πει, «εσύ

με πίεσες»…Οι δεσμευμένοι διαχωρίστε την θέση σας απέναντι σε οτιδήποτε αντιτίθεται στην αγάπη σας, όμως να είστε σίγουροι για τις αποφάσεις σας, καθώς σήμερα, μάλλον η αγάπη ζητάει αποδείξεις.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αποφύγετε να μεταφέρετε είτε ιδέες είτε χρήματα είτε χρόνο σε ανθρώπους που δεν «αξίζει»,καθώς το πιθανότερο είναι να τα κακοδιαχειριστούν. Δεν αποκλείεται δε, να σας ζητήσουν ρέστα…

Ταύρος

Γενικά
Η νέα Σελήνη δεν σας βλέπει με καλό «μάτι», καθώς μαζί και ο Ήλιος, σχηματίζουν όψη που θα φέρει εμπόδια μπροστά στην κυβερνήτη σας. Μην άγχεστε όμως, καθώς ένας Ταύρος, έχει πάντοτε μια εναλλακτική λύση για κάθε περίπτωση. Η μεθοδικότητα σας εξάλλου, είναι κάτι που όλα τα ζώδια θα ήθελαν να διαθέτουν. Φερθείτε μετρημένα και κυρίως μην πάρετε ρίσκα σε κανένα επίπεδο, και όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, σήμερα δοκιμάστε να μείνετε εκτός παιχνιδιού, και δώστε στον έρωτα να καταλάβει, πως αν σας επιθυμεί πραγματικά, οφείλει να σας αποδείξει πως είναι ικανός να κάνει ένα νέο ξεκίνημα μαζί σας. Αλλιώς δεν είναι τον χρειάζεστε…Οι δεσμευμένοι, μην αποπάρετε τον σύντροφο σας αν τυχόν χρειαστεί την υποστήριξη σας. Μοιράζεστε εξάλλου μια καθημερινότητα οι δυο σας.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αναλύστε με πολύ σοβαρή διάθεση προοπτικές που σας προσφέρονται, καθώς μπορεί να διαπιστώσετε παρατυπίες, που μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα, σε περίπτωση που απλώς τις προσπεράσετε.

Δίδυμοι

Γενικά
Η νέα Σελήνη σήμερα, θα σας δώσει την χαρά, όντες έξω από μια κατάσταση, να διαπιστώσετε πως λειτουργούν τα πράγματα και γιατί. Αξιοποιήστε ένα τέτοιο δώρο, και δοκιμάστε να επιφέρετε ισορροπίες. Αν όχι άμεσα, τουλάχιστον εξετάστε τις προοπτικές που σας προσφέρονται και κάντε σχέδια για το μέλλον. Κρίνεται βεβαίως απαραίτητο, να απαρνηθείτε παλαιές τακτικές, και συνήθειες της ζωής σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, καθώς κάτι καλό έρχεται, -απαιτείται όμως παράλληλα να το κερδίσετε με την αξία σας-, σήμερα φανείτε διορατικοί και οξυδερκείς. Ο έρωτας σκοπεύει να παραδοθεί σε εκείνον που είναι έτοιμος….Οι δεσμευμένοι, σήμερα παρατηρείστε την στάση του συντρόφου σας, και αν όπως κι εσείς, ανήκει σε ζώδιο του αέρα, αφήστε τον να εκτονώσει την περίσσια ενέργεια του. Είναι για καλό!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, προσέξτε κυρίως τις ξαφνικές πρωτοβουλίες συναδέλφων ή συνεργατών. Αποφύγετε να παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό τους, πόσο μάλλον μην εκδηλώσετε οι ίδιοι κάτι αντίστοιχο. Αντιθέτως, «προσγειωθείτε», οργανωθείτε και επιτύχετε πολλά μαζί!

Καρκίνος

Γενικά
Νέα Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού, και η κυβερνήτης σας, θα μεταφέρει νέα μηνύματα για το πώς να πάμε τον κόσμο μπροστά. Αποφύγετε όμως να τα πάρετε προσωπικώς, καθώς όπως λένε, «ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη». Πόσο μάλλον, μέσα του φθινοπώρου. Κρατήστε τις δυνάμεις σας για πιο πρακτικά πράγματα, και εστιάστε να επιλύσετε τα πλέον καθημερινά σας ζητήματα. Τα άλλα θα ακολουθήσουν…

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, αναζητήστε τον έρωτα κάπου απόμερα. Μάλλον έχει καθίσει στην άκρη σήμερα, καθώς η βουή, κάποια στιγμή κουράζει και τους πλέον κοινωνικούς…Οι δεσμευμένοι πάρτε σοβαρά θέσεις που θα εκφράσει ο σύντροφος σας. Η νέα Σελήνη μπορεί να δημιουργήσει νέες ευκαιρίες ή νέα προβλήματα. Αναλόγως πως θα το πάρετε!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, εξετάστε πρωτίστως την προδιάθεση της αγοράς, την στάση των συναδέλφων ή των συνεργατών, και τέλος να πάρετε θέση, αφού έχετε κατανοήσει το τι ζητούν από εσάς οι συγκυρίες. Μπορεί να σας βγει σε πολύ καλό αν δεν βιαστείτε.

Λέων

Γενικά
Ο κυβερνήτης σας, συμμετέχει σαφώς στην όψη της νέας Σελήνης, επομένως συμμεριστείτε κυρίως σήμερα, και μην προσπαθήσετε να ξεχωρίσετε, ακόμη και αν για εσάς αποδειχθεί εύκολο να πείτε πρώτοι μια σωστή κουβέντα, ή να δείξετε πρώτοι τον σωστό δρόμο. Επιτρέψτε στους ανθρώπους του περιβάλλοντος σας να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, όπως και να ωριμάσουν τον εαυτό τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, αφήστε τον έρωτα να κάνει την πρώτη κίνηση σήμερα, και το πολύ, αν διαπιστώσετε πως δυσκολεύεται, δείξτε του τον δρόμο, και αφήστε τον να νομίζει πως η πρωτοβουλία του ανήκει. Στον έρωτα επιτρέπεται…Οι δεσμευμένοι, μην περιμένετε από τον σύντροφο σας να κάνει σήμερα την μαγική κίνηση, επομένως κάντε μια όμορφη εισαγωγή, βάλτε τον στο κλίμα, και βλέπετε…

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς η νέα Σελήνη θα φέρει νέα που μπορεί να σας ευχαριστήσουν, κρατήστε κυρίως τα θετικά μηνύματα, και ωθήστε και τους συνεργάτες να κάνουν το ίδιο. Αν εργαστείτε με ομαδικό πνεύμα, σύντομα θα δείτε επιτυχίες.

Παρθένος

Γενικά
Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής, σήμερα θα σας παραχωρήσει το δικαίωμα να ανοίξετε νέους ορίζοντες εκεί που ως τώρα υπήρχαν «κουρτίνες» που σας έκρυβαν την θέα. Επομένως αξιοποιήστε την βοήθεια της νέας Σελήνης «σκάψτε» λίγο μέσα σας, και μην εκπλαγείτε που τα πράγματα μπορεί να γίνουν περισσότερο ευχάριστα στα ξαφνικά. Από το πώς σκέφτεστε εξαρτάται…

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, σήμερα δώστε στον εαυτό σας το δικαίωμα να αναγνωρίσει σε μια απλή γνωριμία την πιθανότητα να μπορεί να σας προσφέρει κάτι πολύ περισσότερο από «υλικές» απολαύσεις και συναναστροφές…Οι δεσμευμένοι παρατηρήστε αλλαγές στην διάθεση σας, όμως μην τις προσάψετε στον σύντροφο σας, είτε είναι θετικές είτε όχι.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Όσον αφορά σε επαγγελματικό επίπεδο, σήμερα καλείστε να κρατήστε σταθερό το «τιμόνι», και κυρίως να αποφύγετε τους απότομους ελιγμούς. «Κούνα-κούνα, μπατάρει η σκούνα» λέει ο λαός μας. Επομένως, καθώς η νέα Σελήνη μπορεί να σας προσφέρει δυνατές εξελίξεις, φροντίστε να είναι για καλό. Στο χέρι σας είναι!

Ζυγός

Γενικά
Η νέα Σελήνη και μάλιστα η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη κατ’ αυτήν, ετοιμάζεται να σας προσφέρει νέους τρόπους επικοινωνίας, όμως όχι ακόμη. Γι’ αυτό, καλό θα είναι να αποφύγετε να πείτε πράγματα που θα μετανοήσετε, όχι απαραιτήτως επειδή μειώνουν κάποιους, αλλά επειδή εν τέλει, θα προτιμούσατε να τα έχετε διατηρήσει «μυστικά».

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι ετοιμαστείτε να γνωρίσετε έναν μεγάλο έρωτα, όμως όχι ακόμη. Για την αλήθεια, ούτε κι ο έρωτας το περιμένει, επομένως, ετοιμαστείτε να ξαφνιαστείτε από κοινού. Καλό θα είναι βέβαια, να μην είναι ήδη δεσμευμένος. Οι δεσμευμένοι από την άλλη, ας προσέξουν, να μην πέσουν κατά τύχη επάνω στον έρωτα, και δημιουργήσουν προβλήματα στην ήδη υπάρχουσα σχέση τους. Ο πλανήτης Ουρανός παραμονεύει…

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, δράστε συλλογικά και όχι ατομικά, και αν πάλι «αθλείστε» εντελώς μόνοι στον εργασιακό στίβο, αναζητήστε την συμβουλή κάποιου ειδικού ανά τομέα. Τουλάχιστον στην περίπτωση που θα βρεθείτε αντιμέτωποι με προβλήματα που δυσκολεύεστε να επιλύσετε.

Σκορπιός

Η νέα Σελήνη θα εκδηλώσει περισσότερο περιστατικά που θα αναστατώσουν ή στην καλύτερη των περιπτώσεων θα ενεργοποιήσουν το μέσα σας, παρά φαινόμενα που θα επηρεάσουν το γύρω σας περιβάλλον. Επομένως κάντε αυτό που πάντοτε κάνετε, αφήστε το μέσα σας να δράσει, όμως προσέξτε μην τυχόν σας «σχολιάσουν», ως ανθρώπους που αρνήστε να μοιραστείτε τα «προβλήματα» σας, με τους ανθρώπους που σας αγαπούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, αναζητήστε την ευκαιρία με βάση την νέα Σελήνη, να γνωρίσετε έναν έρωτα που να «μιλάει» πραγματικά μέσα σας. Προσπεράστε δε, προσεγγίσεις της σειράς, καθώς αν πετύχει, τι άλλο να ζητήσετε. Οι δεσμευμένοι, ίσως μπείτε σε μπελάδες με ετούτη την νέα Σελήνη, καθώς μπορεί να φέρει στην επιφάνεια «αγκάθια» της σχέσης, τα οποία κάθε τόσο υποβαθμίζετε μέσα σας…

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αναλύστε τις συγκυρίες, θέστε τις προτεραιότητες σας και μην υποχωρείτε μέσα σας, ένεκα συγκυριακών φαινομένων. Μπορεί να ζορίζεστε κάπως, όμως είναι πολύ λίγο για τα δικά σας μέτρα. Ας είμαστε ειλικρινείς!

Τοξότης

Γενικά
Η νέα Σελήνη, έρχεται να σας ενεργοποιήσει και να σας ταράξει λίγο τα νερά. Ανασηκωθείτε και δείξτε το πραγματικό σας ανάστημα. Καθώς δε, η Σελήνη θα αποδυναμωθεί μετά την όψη της με τον Ήλιο, μην παρασυρθείτε από συναισθήματα τρίτων. Δεν σας αφορούν. Εμπνευστείτε, μην αποθαρρύνεστε.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, καθώς ο έρωτας κάνει κύκλους γύρω από τον εαυτό του, δείχνοντας να μην ξέρει τι θέλει, αποφύγετε να είστε εκείνοι που θα τον πάρετε κάτω από τις φτερούγες σας. Εξετάστε πρωτίστως, αν «αξίζει». Οι δεσμευμένοι, αντικαταστείτε το εσύ ή το εγώ με το εμείς, και καθώς αυτό δεν ανήκει πρωτίστως στο ζώδιο σας, φροντίστε να το κάνετε με ειλικρίνεια, για να μην έχετε προστριβές. Η ημέρα είναι «πονηρή»!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αναλύστε τις προτάσεις που τυχόν θα σας γίνουν, όμως μην επιδοθείτε σε αγώνα δρόμου να προλάβετε τις συγκυρίες. Κάθε άλλο. Κινηθείτε με βάση τους δικούς σας ρυθμούς και αφήστε τις συγκυρίες να σας περιμένουν.

Αιγόκερως

Γενικά
Σήμερα, η νέα Σελήνη θα σας στείλει ξεκάθαρα μηνύματα που θα σας ενεργοποιήσουν κυρίως εναντίον της συντηρητικής σας στάσης, και θα σας αναγκάσουν να υποθέσετε, πως τα πράγματα γίνονται και αλλιώς. Το θέμα είναι, θα μείνετε στις παλαιές σας συνήθειες ή θα δοκιμάσετε και νέους τρόπους και μεθόδους…Η απόφαση σαφώς, αφορά μόνον εσάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, καθώς ο έρωτας δεν καταλαβαίνει από «τι σου είπα και τι μου είπες» θα απαιτήσει από εσάς σήμερα, να ξεχάσετε αυτά που ξέρατε και, αν ενδιαφέρεστε πραγματικά για εκείνον, να πάτε με τα νερά του. Εσείς θα κρίνετε…Οι δεσμευμένοι, αποδεχθείτε τις αλλαγές στην συμπεριφορά του συντρόφου σας, καθώς αν επιμείνετε να εξετάζετε μόνον το πώς ήταν, στο τέλος δεν θα τον αναγνωρίζετε!

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, αναζητήστε τρόπους που σας διευκολύνουν να ανταπεξέλθετε οικονομικά, καθώς όμως εκείνο που έμμεσα και μέσω του κυβερνήτη σας «δοκιμάζεται», είναι το αξιακό σας σύστημα δεν έχει σημασία πως «αντιδράτε», αλλά πως αισθάνεστε γι’ αυτό!

Υδροχόος

ΓενικάΟ κυβερνήτης σας μετέχει στην όψη της νέας Σελήνης, επομένως, λίγοι θα επηρεαστούν όσο εσείς. Καθώς δε, ανήκετε στα ζώδια του αέρα, είναι για εσάς μια μοναδική ευκαιρία να αφήσετε τα πείσματα και να αναλάβετε τις ευθύνες που αναλογούν, στην ανάληψη της ωρίμανσης της προσωπικότητας σας. Έχετε μάλιστα κάθε υποστήριξη, αρκεί να μην εκδηλώσετε συμπεριφορές ανταγωνισμού…Αξιοποιήστε το!Αισθηματικές ΠροβλέψειςΟι ελεύθεροι, σήμερα καλείστε να πάρετε τον έρωτα στα σοβαρά, όμως μην φανταστείτε πως θα γίνει χαλί να πατήσετε. Είναι πολύς ο καιρός που τον «ταλαιπωρείται»…Οι δεσμευμένοι, φροντίστε να έχετε κυρίως καλή διάθεση, καθώς η σχέση σας μπορεί να επηρεαστεί αναιτίως, από την εμπλοκή του Ουρανού, στην όψη της νέας Σελήνης. Απολαύστε την αγάπη σας χωρίς προστριβές!Επαγγελματικές/Οικονομικές ΠροβλέψειςΚάντε ότι το καλύτερο μπορείτε, καθώς χωρίς ιδιαίτερη αιτία ή για να είμαστε περισσότερο ακριβολόγοι, λόγω παλαιότερων αιτιών που έχουν ίσως λησμονηθεί, έχουν όμως αφήσει το «αγκάθι» τους, μπορεί να κληθείτε σε απολογία, κυρίως από συναδέλφους που περιμένουν πολλά από εσάς.Ιχθείς

Γενικά
Αρκετά αργότερα από την νέα Σελήνη, και ενώ η ίδια θα έχει προχωρήσει σε μοίρες που της προκαλούν αδυναμία, θα σχηματίσει μια όψη δοκιμασίας με τον κυβερνήτη σας τον Ποσειδώνα. Έτσι, καλό θα είναι να φανείτε προσεκτικοί κυρίως ως προς το πώς εισπράττετε την εικόνα της καθημερινότητας σας. Ίσως υπάρχουν μικροπροβλήματα που αγνοείτε είτε σε κυριολεκτικό είτε σε μεταφορικό επίπεδο. Σύντομα λοιπόν, ίσως αυτά διογκωθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι, σήμερα παραχωρήστε χώρο και μην κυνηγάτε τον έρωτα από πίσω. Αν πραγματικά ενδιαφέρεται, αφήστε τον να έρθει αυτός κοντά σας, με βούλα και σφραγίδα. Καμμιά φορά χρειάζεται και αυτό! Οι δεσμευμένοι, σήμερα προτιμήστε μια ήσυχη ημέρα με όμορφες συζητήσεις, που μπορεί όμως να φέρουν στην επιφάνεια, θέματα που καλό θα είναι να συζητηθούν.

Επαγγελματικές/Οικονομικές Προβλέψεις
Σε επαγγελματικό επίπεδο, καλείστε να διαχωρίσετε μάλλον την θέση σας παρά να παραδοθείτε σε μια συλλογική «ανακατωσούρα», καθώς κάποιος δεν γνωρίζει τι θέλει, και ψάχνει υποστηρικτές να το αναζητήσουν από κοινού. Δεν σας αφορά!

The post Οι αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Σάββατο appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα