Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας

Κριός Μην μπερδεύετε τους φίλους με τους απλούς γνωστούς, Κριοί, γιατί ζημιωμένοι από συναισθηματικής άποψης θα βγείτε μόνο εσείς. Κάντε αυτόν τον διαχωρισμό, όσο είναι νωρίς ακόμη. Αλλαγές σας περιμένουν σε ένα τεχνικό ζήτημα, που νομίζατε ότι είχε λήξει. Μην πανικοβάλλεστε – τα πάντα ρυθμίζονται με λίγη υπομονή και καλή θέληση.

Διαβάστε τα ζώδια της ημέρας και μάθετε όλα όσα σας αφορούν

Ταύρος Το φλερτ

δεν έχει να σας προσφέρει κάτι σ’ αυτή τη φάση, παρά μόνο βάσανα. Εστιάστε την προσοχή σας στο πρόσωπο εκείνο, απέναντι στο οποίο έχετε δεσμευτεί, και μη δίνετε σημασία σε πειρασμούς. Ο Άρης ενισχύει τα επαγγελματικά σας και σας δίνει λόγους να ελπίζετε σε μία προαγωγή (όχι και τόσο μακρινή).

Δίδυμος Προσέξτε σε ποιους δίνετε θάρρος, Δίδυμοι, και σε ποιους στερείτε την πρόσβαση στη ζωή σας. Σήμερα καλά θα κάνετε να επιχειρήσετε ένα ξεσκαρτάρισμα στον προσωπικό σας κύκλο, όσο πιο αντικειμενικά γίνεται. Πρόοδος στην σεξουαλική σας ζωή, που τις τελευταίες μέρες είχε μείνει στον πάγο, χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος.

Καρκίνος Αν οι υποσχέσεις ενός Ζυγού ή Τοξότη δεν σας λένε τίποτα, καλύτερα να μην ρισκάρετε μαζί του. Δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή να βάλετε τον εαυτό και τα συμφέροντά σας στην άκρη. Η Αφροδίτη αναπτερώνει τις φιλικές σας σχέσεις, δίνοντάς σας τα εφόδια να ξεπεράσετε ιδεολογικές και ηθικές διαφορές.

Λέων Μόνο η συνεργασία και η ομαδικότητα θα σας βγάλουν απ’ το επαγγελματικό λούκι των τελευταίων ημερών. Μην αναλαμβάνετε περισσότερες αρμοδιότητες απ’ όσες αντέχετε – φερθείτε έξυπνα και τα πράγματα θα κυλήσουν ομαλά. Ηρεμία στα οικογενειακά και τα ερωτικά σας ζητήματα. Η ένταση του σαββατοκύριακου εκτονώνεται με ιδανικό τρόπο και η ανησυχία σας υποχωρεί.

Παρθένος Ακούστε τις συμβουλές των κολλητών σας φίλων. Αυτή τη φορά, είναι πολύ πιο ακριβείς από τις επιταγές της λογικής σας. Ειδικά σε ό, τι αφορά τα ερωτικά σας – μην αφήσετε τους αυστηρούς κανόνες να ρυθμίσουν τις συμπεριφορά σας. Άνοδος στα οικονομικά σας, που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη συμβολή των Αιγόκερων.

Ζυγός Καιρός να εκτιμήσετε τις συνεχείς προσπάθειες ενός ατόμου να σας προσεγγίσει ερωτικά, ακόμη κι αν δεν σκοπεύετε να ανταποκριθείτε στο κάλεσμά του όπως αυτό θα ήθελε. Του χρωστάτε πάντως μία σταράτη εξήγηση. Η ηρεμία στα επαγγελματικά σας διαταράσσεται εξαιτίας μίας παρεξήγησης. Δώστε τόπο στην οργή και κάντε το πρώτο βήμα.

Σκορπιός Μία καινούργια γνωριμία θα σας εξοικειώσει με μια πραγματικότητα που δεν είχατε φανταστεί. Μην είστε αρνητικοί στην αλλαγή, ειδικά αν αυτή αφορά τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τον έρωτα (μεγάλο ή μικρό). Ένας Καρκίνος προσπαθεί να σας την φέρει, χρησιμοποιώντας αθέμιτα μέσα. Σταθείτε στο ύψος σας, αλλά υπερασπιστείτε τον εαυτό σας.

Τοξότης Θέλει κουράγιο και ικανότητα να διαχειριστείτε την υπεροχή σας, και τώρα ήρθε η ώρα να αποδείξετε αν και κατά πόσο μπορείτε να το κάνετε. Μην φερθείτε σκάρτα σε όσους εξαρτώνται από σας (πρακτικά ή συναισθηματικά). Ο Κρόνος φέρνει απρόβλεπτες μεταβολές στον χώρο εργασίας, που δεν θα ’ναι εύκολο να συνηθίσετε.

Αιγόκερως Αξίζει τον κόπο να εγκαταλείψετε την συναισθηματική σας ασφάλεια για κάτι αβέβαιο; Μόνο εσείς μπορείτε να το κρίνετε. Σε κάθε περίπτωση, αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις, που γίνονται απλώς για να γίνουν. Περίεργη τροπή παίρνουν τώρα οι σχέσεις σας με έναν Σκορπιό ή έναν Καρκίνο από το φιλικό σας περιβάλλον.

Υδροχόος Η Αφροδίτη ενισχύει τους δεσμούς σας με τον/ τη σύντροφό σας, ίσως περισσότερο απ’ όσο είχατε προβλέψει. Μη φοβηθείτε την ολοένα αυξανόμενη οικειότητα – ακολουθήστε την και θα δείτε πού θα σας βγάλει. Ξεκινήστε σήμερα μία νέα ασχολία, όποια κι αν είναι αυτή. Η συγκυρία ευνοεί και επιβραβεύει τις καινούργιες προσπάθειες.

Ιχθύς Προσοχή στα υπονοούμενα, ειδικά αν αυτά εκστομίζονται υπό μορφή αστείου. Πολλοί άνθρωποι θα προδοθούν σήμερα από την τάση τους να πετάνε μομφές – αξιοποιήστε το πλεονέκτημά σας. Σε καλή κατάσταση τα ερωτικά σας. Επιτέλους περνάτε το πολυπόθητο μήνυμα στο άτομο που πρέπει, χωρίς πολλή ταλαιπωρία. Μην επαναπαυθείτε όμως τώρα.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα