Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου

Κριός Μην αγχώνεστε για τα επαγγελματικά σας, γιατί την κατάλληλη στιγμή θα δεχτείτε την πιο χρήσιμη και καθοριστική βοήθεια. Φροντίστε να δώσετε τα εύσημα σε όσους τα αξίζουν πραγματικά. Αλλαγές σας περιμένουν σε ένα αισθηματικό ζήτημα που σας καίει. Ακούστε τις προτάσεις του καινούργιου προσώπου που σας προσεγγίζει ερωτικά, προτού τις απορρίψετε.

Διαβάστε τα ζώδια του Σαββάτου και ενημερωθείτε για όλα όσα σας αφορούν

Ταύρος Η Αφροδίτη περιπλέκει αρκετά τα ερωτικά σας,

φέρνοντάς σας πολύ κοντά στην παραίτηση. Δώστε λίγο ακόμη χρόνο σε μία κατάσταση που δεν έχει ωριμάσει αρκετά, για να κριθεί συνολικά. Δεν θα το μετανιώσετε. Έχετε πίστη στις ιδέες και τις απόψεις σας. Αν δεν τις υποστηρίξετε εσείς, κανείς άλλος δεν πρόκειται να το κάνει.

Δίδυμος Οι συνεργασίες (κυρίως στο επαγγελματικό επίπεδο) θέλουν τον χρόνο τους για να δέσουν. Μην έχετε από τον εαυτό σας και από τους άλλους υπερβολικές απαιτήσεις σε τόσο σύντομο διάστημα. Κάτι καινούργιο γεννιέται στον ερωτικό τομέα, αλλά δεν έχετε ακόμη την απαραίτητη ψυχραιμία να το εκτιμήσετε. Προσπαθήστε τουλάχιστον να μην το υποτιμήσετε.

Καρκίνος Τα συναισθήματά σας απέναντι σε ένα ορισμένο πρόσωπο αλλάζουν απότομα, γεγονός που θα οδηγήσει και τις δύο πλευρές σε ορισμένες ακρότητες. Δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή, όμως, να εκραγείτε. Σκεφτείτε το απώτερο συμφέρον σας. Δώστε περισσότερη προσοχή στα επαγγελματικά σας. Ο Δίας σας δίνει πολλές ευκαιρίες να ανελιχθείτε όπως ακριβώς θέλετε.

Λέων Μην πιστεύετε πράγματα που αποδεικνύονται δύσκολα. Περιμένετε πρώτα να δείτε πράξεις και μετά ανοιχτείτε συναισθηματικά σε όσους σας το ζητάνε. Η εμπειρία σας έχει πολλά να σας διδάξει τώρα. Κρατήστε καλές σχέσεις με τους ανώτερούς σας, ειδικά στον επαγγελματικό χώρο. Δεν σας συμφέρει να επαναστατήσετε, σ’ αυτή τη φάση.

Παρθένος Τα οικονομικά σας βελτιώνονται θεαματικά, γεγονός που οφείλεται στη συμβολή ενός Αιγόκερου, αλλά και στις διαρκείς προσωπικές σας θυσίες. Μην υπερεκτιμήσετε, όμως, τις δυνάμεις σας. Κρατήστε για να έχετε. Εντάσεις σας περιμένουν στη δουλειά, που δεν είναι απαραίτητα καταστροφικές. Εκμεταλλευτείτε τες έξυπνα, χωρίς να προδώσετε ή να προδοθείτε.

Ζυγός Αφήστε και κάτι στην τύχη, Ζυγοί. Δεν είναι ανάγκη να τα ελέγχετε όλα – όσο κι αν θέλετε να φανείτε αντάξιοι των προσδοκιών των γύρω σας. Λίγη χαλάρωση και ξεγνοιασιά μπορούν να σας κάνουν άπειρο καλό. Επιστροφή σε μία παλιά αγάπη. Είτε πρόκειται για κάποιο πρόσωπο είτε για κάποια κατάσταση, μην το σκέφτεστε πολύ – απλώς κάντε το.

Σκορπιός Η μέρα ξεκινάει με μερικά νεύρα, αλλά στην πορεία τα πράγματα ηρεμούν και βρίσκετε τις ισορροπίες σας. Προσοχή, όμως, Σκορπιοί, μην επιρρίψετε ευθύνες σε άτομα που δεν σας φταίνε σε τίποτα. Θετικές οι εξελίξεις σε ένα οικονομικό θέμα που σας είχε τρομάξει. Με σωστή διαχείριση τα πάντα είναι εφικτά, και τώρα το καταλαβαίνετε.

Τοξότης Μη βιαστείτε να κρίνετε ένα πρόσωπο που δεν γνωρίζετε καλά, γιατί στην πορεία θα το μετανιώσετε οικτρά. Δώστε στον καθένα τον χρόνο που του αναλογεί, όπως αντίστοιχα θα θέλατε να κάνουν και για σας. Το φλερτ σήμερα γίνεται ιδιαίτερα έντονο, και ίσως ξεφύγει από τα όρια που του είχατε θέσει. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό.

Αιγόκερως Επιτέλους είστε έτοιμοι να γυρίσετε σελίδα στα επαγγελματικά σας, παίρνοντας μερικές δύσκολες αλλά λυτρωτικές αποφάσεις. Μην το καθυστερήσετε περισσότερο – τώρα είναι η στιγμή που περιμένατε. Ένα σημαντικό πρόσωπο προσπαθεί να σας προσεγγίσει, αλλά δεν του αφήνετε το σχετικό περιθώριο. Δεν χρειάζεται να φοβάστε, μόνο υπέρ σας μπορεί να βγει όλο αυτό το πάρε-δώσε.

Υδροχόος Ανοδική η πορεία των ερωτικών σας, σε μία φάση που είχατε σχεδόν σταματήσει να πιστεύετε στον έρωτα. Μην αντιστέκεστε σ’ αυτό που έρχεται – όλα δείχνουν ότι το ειδύλλιο που γεννιέται θα είναι προς όφελός σας. Τα επαγγελματικά σας στρώνουν, αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά που εκκρεμούν. Μην εφησυχάσετε, αγωνιστείτε κι άλλο γι’ αυτό που θέλετε.

Ιχθύς Μην παρεξηγείτε τα λόγια που λέγονται εν τη ρύμη του λόγου – ασχοληθείτε περισσότερο με την πρόθεση εκείνων που τα λένε. Ειδικά σε ό, τι αφορά τα ερωτικά σας, σήμερα πρέπει να φανείτε πιο ελαστικοί με τους άλλους. Ηρεμία φέρνει ο Κρόνος στα οικογενειακά σας θέματα και στις στενές σας φιλίες. Αξιοποιήστε την προσεκτικά.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Οι αστρολογικές προβλέψεις του Σαββάτου appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα