Οι δυσκολίες του επαγγέλματος...

Είναι γνωστό ότι στα δημοτικά μέσα ενημέρωσης, μετά την αλλαγή της διοίκησης του δήμου, υπήρξε μια έξαρση αυτών που αντιμετωπίζουν προβλήματα με τη ...μέση τους.

Η κατάσταση ορισμένων, όμως, είναι πολύ σοβαρή και χρήζει άμεσης ιατρικής αντιμετώπισης. Λόγω της ...οσφυοκαμψίας τους, προχωρούν σε ενέργειες που αφενός προκαλούν ...συμπόνια, λόγω της κατάστασης τους και αφετέρου ...γέλια, για την κατάντια τους.

Τελευταίο περιστατικό, όπως το μεταφέρουν τεχνικοί και δημοσιογράφοι που ήταν παρόντες, είχε πρωταγωνίστρια μια γραμματέα του σταθμού, που τελευταία ...εντυπωσιάζει τους πάντες

με την προθυμία της. Έδωσε εντολή σε έμπειρο δημοσιογράφο να κρατήσει σημειώσεις από δηλώσεις πολιτικού, που εκείνη την ώρα μετέδιδε πανελλαδικής εμβέλειας σταθμός. Ο δημοσιογράφος αντέδρασε και περιπατητές στο πλακόστρωτο του Λευκού Πύργου, μαζί με τους έγχρωμους φίλους μας που πωλούν την πραμάτεια τους, άκουσαν τις φωνές του.

Ποιανού δηλώσεις μετέδιδε ο σταθμός, να το μαντέψετε εσείς. Εμείς συγκεντρώνουμε υλικό για τον τρόπο και το λόγο που προσελήφθη η εν λόγω γραμματέας, από την προηγούμενη διοίκηση και θα σας ενημερώσουμε σύντομα...

Keywords
Τυχαία Θέματα