Οι καλύτερες παραλίες γυμνιστών – Πού να τα πετάξετε ελεύθερα (ΦΩΤΟ)

Βουτιές με γυμνές… αλήθειες έτσι όπως μας γέννησε η μάνα μας σε συγκεκριμένα σημεία που έχουν γίνει στέκια για τους Έλληνες αλλά και τους ξένους γυμνιστές που επισκέπτονται την χώρα μας. Νόμιμες παραλίες για τους γυμνιστές δεν υπάρχουν στην Ελλάδα, αλλά στις συγκεκριμένες περιοχές που σας προτείνουμε δεν κινδυνεύετε να βρεθείτε κρατούμενοι. Κοντά στην Αθήνα, μπορείτε να κολυμπήσετε γυμνοί:

Στο Cape Σούνιο. Τη μικρή, βοτσαλωτή παραλία των γυμνιστών θα την ανακαλύψετε, παίρνοντας το μονοπάτι πίσω από τους βράχους στα δεξιά της.

Η Ραμνούντα είναι από τις παλαιότερες και από τις πιο απομακρυσμένες παραλίες για γυμνισμό.

Πίσω από την αμμουδερή παραλία της Ραφήνας, στις Μαρίκες βρίσκεται ο μικρός και βραχώδης κολπίσκος παράδεισος για γυμνές βουτιές. Στη δεξιά άκρη της παραλίας της Ραφήνας, θα βρείτε τα σκαλοπάτια που ανηφορίζουν σ’ ένα μονοπάτι που θα σας οδηγήσει στον κολπίσκο.

Ιδιαίτερα δημοφιλής στους γυμνιστές αλλά και στην gay κοινότητα είναι η τρεις κολπίσκοι στο Μαύρο Λιθάρι με βότσαλο, άμμο και καθαρά νερά.

Στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι πιο γνωστές παραλίες γυμνιστών είναι:

Στο Αγκίστρι η Χαλικιάδα είναι κλασσική περίπτωση παραλίας για γυμνισμό, αρκεί να τα καταφέρετε στην κατάβαση που λόγω βράχων είναι ζόρικη.

Στην Σκιάθο, η Μικρή Μπανάνα. Θα την ανακαλύψετε πηγαίνοντας δεξιά από την παραλία «Μπανάνα», πάνω από το λοφάκι.

Το Super Paradise στην Θάσο, με περπάτημα 5 περίπου λεπτών ακολουθώντας την πινακίδα «Paradise Bar& restaurant on the beach».

Το Super Paradise και στην Μύκονο, στην καταπληκτική παραλία που συνυπάρχουν ειρηνικά γυμνοί και…«ντυμένοι», ζευγάρια και gay.

Στην Τσαμαδού στην Σάμο βρίσκεται η πιο οργανωμένη παραλία γυμνιστών με ξαπλώστρες, ομπρέλες, ντους, αλλά και χημικές τουαλέτες. Βρίσκεται 12 χλμ βορειοδυτικά από τον παραλιακό δρόμο.

Στην Κρήτη που υπάρχουν αρκετές παραλίες για γυμνιστές, ξεχωρίζουν: Της Παλαιόχωρας που υπάρχουν δύο παραλίες. Μία με άμμο, όπου ο γυμνισμός επιτρέπεται μόνο σε ένα κομμάτι της και άλλη μια όπου έχει βότσαλα και προσφέρεται εξ’ ολοκλήρου για γυμνισμό. Στο τελευταίο κομμάτι της παραλίας του Πλακιά που συνδυάζει βουνό, βράχια, χρυσή άμμο και ήρεμα κρυστάλλινα νερά, είναι το σημείο των γυμνιστών. Στο μικρό κοπλίσκο στο «Αμμούδι» που οι κάτοικοι της περιοχής ονομάζουν «Αμμουδάκι».

Παραλία γυμνιστών θα βρείτε και στην κοσμοπολίτικη Ρόδο στη νότια άκρης της πλαζ στο Φαληράκι. Η ένδειξη «Nudist Beach – FKK» που θα συναντήσετε μετά το ξενοδοχείο «Muses» σημαίνει ότι είστε στο σωστό σημείο.

Την Μυρτιώτισα στην Κέρκυρα μπορεί να την ανακαλύψετε εύκολα μιας και υπάρχει πινακίδα για την «παραλία των γυμνιστών» λίγο πριν το χωριό Βάτος, αλλά ο δρόμος είναι σε μαύρα χάλια. Η πανέμορφη παραλία της Μυρτιώτισας είναι 1-2 χιλιόμετρα βόρεια από το δρόμο που ενώνει τον Πέλεκα με τη Γλυφάδα.

Για περισσότερες παραλίες δείτε τον χάρτη που ακολουθεί:

Keywords
Αναζητήσεις
, λουτσα γυμνισμος
Τυχαία Θέματα