Οι καλύτερες ταινίες της τηλεόρασης για το Σαββατοκύριακο

Σάββατο 1 Ιουνίου

Lara Croft: Το Λίνκο της Ζωής

Στις 21.15 στο ΑΝΤ1

Η Λάρα Κροφτ σε μια δεύτερη αποστολή κυνηγά τον κακό Ράις, στη Σαντορίνη. Η Αντζελίνα Τζολί και ο Τζέραρντ Μπάτλερ στη ταινία του Ίαν ντε Μποντ.

Η Χρονιά του Κομήτη

Στις 02.45 στο MEGA

Αμερικανική παραγωγή του 1992, με φόντο μια περιπέτεια ανάμεσα σε πύργους στην Αγγλία και μαγικές συνταγές κρασιού για το ελιξήριο της νεότητας. Σκηνοθεσία: Πίτερ Γέιτς και cast τους Πενέλοπι Αν Μίλερ, Τίμοθι Ντέιλι, Λουί Ζουρντάν.

Ο Ήσυχος Αμερικάνος

Στις

23.00 στην ET3

Τίποτα και κανείς δεν είναι ό,τι φαίνεται σε αυτή την κινηματογραφική μεταφορά της κλασικής όσο και προφητικής ιστορίας αγάπης και προδοσίας του Γκράχαμ Γκριν, η οποία αφηγείται ταυτόχρονα τις απαρχές του πολέμου για την ανεξαρτησία του Βιετνάμ το 1952. Κέρδισε υποψηφιότητα για Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου, χάρη στο υποκριτικό ταλέντο του Μάκλ Κέιν.

Κυριακή 2 Ιουνίου

Καμιά Πατρίδα για τους Μελλοθάνατους

Στις 02.00 στον ΑΝΤ1

Ένα σύγχρονο γουέστερν από τους αδελφούς Κοέν. Τιμήθηκε με Όσκαρ καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας, διασκευασμένου σεναρίου και β’ ανδρικής ερμηνείας, για τον αγνώριστο εδώ, Χαβιέρ Μπαρδέμ.

Μαύρη Ντάλια

Στις 24.00 – NET

Αστυνομικό θρίλερ μυστηρίου σκηνοθετημένο με μαεστρία από τον βετεράνο του είδους Μπράιαν Ντε Πάλμα. Ατμόσφαιρα νουάρ στο Λος Αντζελες του 1940 και άριστες ερμηνείες από τους: Τζος Χάρτνετ, Σκάρλετ Γιόχανσον, Χίλαρι Σουάνκ και Ααρον Εκχαρτ.

Keywords
Τυχαία Θέματα