Οι κασέτες «μίλησαν» για την υπόθεση του φονικού της Σαχτούρη- Σε νέα ρότα η υπόθεση

«Καυτές» κασέτες με συνομιλίες που συνθέτουν το φιλμ του πρώτου διπλού φονικού στην οδό Σαχτούρη διαθέτει η ΕΛ.ΑΣ. και η ανάλυσή τους θα δείξει και τον βαθμό εμπλοκής των υπόπτων που η αστυνομία έχει στοχοποιήσει. Μετά από αυτό οι αρχές εκτιμούν πως έχει δημιουργηθεί το υπόβαθρο για την εξιχνίαση των δολοφονιών Κώστα Φράγκου και Βασίλη Σινούρη. Πάντως η ΕΛ.ΑΣ. ενώ αρχικά εκτιμούσε πως πιθανός ύποπτος να είναι “ποινικός” γνώριμος από τα παλιά που έχει σχέση και με αξιόποινες πράξεις που είχαν συντελεστεί στη Ρόδο, φαίνεται

πως αλλάζει ρότα. Και αυτό γιατί με βάση το βίντεο και όλα όσα έχει στην διάθεσή της δεν προκύπτουν στοιχεία σε βάρος του. Η κασέτα που έχει στα χέρια της η Αστυνομία με τις συνομιλίες, φαίνεται πως ενισχύει την άποψή της πως άλλος ίσως είναι ο δολοφόνος.

«ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ» Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΑΝΘΕΙΑΣ

Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον άνδρα που φέρεται να έχει σκοτώσει τον Πάνο Τσίρκα στην οδό Ανθείας. Εκτιμάται πως κρύβεται κοντά στην Πάτρα και μάλιστα φέρεται να έχει διαμηνύσει μέσω του στενού του περιβάλλοντος πως “δεν πρόκειται να παραδοθεί αν δεν συλληφθούν οι δολοφόνοι του Κώστα Φράγκου”.

ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΗΣ ΣΤΟ ΤΖΙΠ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΥΠΟΠΤΟΣ – ΟΔΗΓΟΥΣΕ 35ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Συνοδηγός στο τζιπ με το οποίο οι δολοφόνοι του Πάνου Τσίρκα τον κυνηγούσαν ήταν ο Πατρινός που φέρεται ως ο βασικός ύποπτος στο μακελειό της οδού Ανθείας. Η αστυνομία μετά την αξιοποίηση των μαρτυρικών καταθέσεων έχει καταλήξει στο συμπέρασμα πως ο οδηγός του τζιπ είναι ένας άλλος Πατρινός -γύρω στα 35- γνωστός από το χώρο της νύχτας. Πρόκειται για φίλο των αδελφών Φράγκου ο οποίος οδηγούσε το τζιπ. Αν λάβουμε υπ’ όψιν μας την ιατροδικαστική έκθεση – νεκροψία του Πάνου Τσίρκα, τότε και οι δύο πυροβολούσαν και μάλιστα απο διαφορετική γωνία. Η αστυνομία γνωρίζει τα στοιχεία του δεύτερου δράστη, ενώ όπως λένε πληροφορίες του dete.gr είναι ζήτημα χρόνου η σύλληψη και των δύο. Αγνωστος παραμένει ο ρόλος της κοπέλας. Αν δηλαδή βρέθηκε τυχαία στο «μακελειό» ή όχι. Πληροφορίες όμως αναφέρουν πως και οι τρεις ήσαν κάπου μαζί, οπότε όταν έμαθαν για τις κινήσεις Τσίρκα να μπήκαν στο όχημα και να τον κυνήγησαν. Μπορεί δηλαδή η κοπέλα να μην γνώριζε τι θα επακολουθούσε κάτι που θα φανεί από την προανάκριση, όταν συλληφθούν οι δράστες.

πηγή: dete.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα