Οικονομικό έλεγχο της ΑΕΚ ζήτησε ο Γιάννης Ιωαννίδης

Στο γραφείο του Γιάννη Ιωαννίδη στο υπουργείο Πολιτισμού βρέθηκαν, περισσότεροι από 500 οπαδοί, μέλη της Ερασιτεχνικής, παλαίμαχοι του συλλόγου και μικρομέτοχοι της ΑΕΚ, ώστε να γίνουν κινήσεις προκειμένου να ξεκινήσει ο έλεγχος από το δημόσιο για την οχταετία 2004-12.

Ο «Ξανθός» είπε ότι για το συγκεκριμένο ζήτημα πρέπει να απευθυνθούν στο Υπουργείο Οικονομικών, αλλά παράλληλα αναφέρθηκε και στους κινδύνους που μπορεί

να δημιουργηθούν για την ΑΕΚ σε περίπτωση που εμπλακεί και ο ΣΔΟΕ.

Πάντως λίγη ώρα μετά το τέλος της συνάντησης, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του το Υπουργείο, ο κ. Ιωαννίδης διαβίβασε στον πρόεδρο της ΕΕΑ, κ. Αθανάσιο Μπρίλη, αίτημα για οικονομικό έλεγχο στην ΠΑΕ.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία της Ερασιτεχνικής, με τη συμμετοχή του Δ.Σ. του σωματείου, αντιπροσωπίας των παλαιμάχων και της επιτροπής κατάληψης της «Original 21» και αρκετών φιλάθλων.Μετά το τέλος της, η επιτροπή κατάληψης της «Original 21» εξέδωσε ανακοίνωση: «Αποφασίστηκε ομόφωνα η συνέχεια των κινητοποιήσεων, με νομικές ενέργειες τόσο για την εκχώρηση της απαίτησης της ΠΑΕ σε βάρος Ψωμιάδη υπέρ του Δημοσίου για τη φορολογική της απαλλαγή,όσο και για την αναζήτηση και απόδοση αστικών και ποινικών ευθυνών σε βάρος των μετόχων και των διοικούντων της ΠΑΕ».

Keywords
Τυχαία Θέματα