Ολική ρήξη Ολυμπιακού-ΟΠΑΠ

Όπως είχε γράψει από χθες το “Παρασκήνιο”, συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η κόντρα μεταξύ Μελισσανίδη και Μαρινάκη.

Τα σημερινά δεδομένα, κάνουν λόγο για ολική ρήξη μεταξύ ΟΠΑΠ και Ολυμπιακού.

Τι υποστηρίζουν στον Ολυμπιακό

Στον Ολυμπιακό κάνουν λόγο για μεγάλο σκάνδαλο σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο θα μοιραστεί η χορηγική “πίτα” της

εταιρείας, που θέλει την ΑΕΚ της ερασιτεχνικής κατηγορίας να παίρνει 2,5 εκατ. ευρώ και τον πρωταθλητή Ολυμπιακό να λαμβάνει 2 εκατ. ευρώ, ενώ ο Παναθηναϊκός μόλις 1,5 εκατ. ευρώ.

Θεωρούν ότι αλλοιώνεται ο χαρακτήρας του ΟΠΑΠ, που στηριζόταν στους τρεις άξονες της ανάπτυξης της αθλητικής οικονομίας, της κοινωνικής προσφοράς και της διαφάνειας.

Σε αναμονή επίσημης ανακοίνωσης από τον Ολυμπιακό

Ένα ακόμα από τα ερωτήματα που θέτει ο Ολυμπιακός αφορά τον τρόπο με τον οποίο κινείται πλέον η ΟΠΑΠ ΑΕ και ποιοι είναι εκείνοι που παίρνουν τις αποφάσεις.

Η πλευρά των ερυθρολεύκων έχει σκοπό να στηριχθεί πάνω σε αυτό, λέγοντας χαρακτηριστικά πως το 33% δεν μπορεί να παίρνει αποφάσεις που αλλάζουν τις σχέσεις του οργανισμού σε σχέση με τον ελληνικό αθλητισμό, χωρίς να ερωτηθεί το υπόλοιπο 66% που αφορά μετόχους και τον ελληνικό λαό.

Ο Ολυμπιακός έχει σκοπό να καταγγείλει τη συμφωνία για λόγους αδιαφάνειας και μάλιστα είναι πιθανό ακόμα και την Πέμπτη να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Χορηγίες

Όσον αφορά το αμιγώς διαφημιστικό κομμάτι που αφορά τον Ολυμπιακό, οι “ερυθρόλευκοι” είναι σε εγρήγορση. Βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με ισχυρούς χορηγούς ενώ πρόσφατα ανακοινώθηκαν και συμφωνίες με την Emirates και την τράπεζα Πειραιώς.

Keywords
Τυχαία Θέματα