Ολυμπιακός: Γιατί δεν έγιναν οι μεταγραφές

Λίγα λεπτά πριν την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου, ο Ολυμπιακός τοποθετήθηκε επίσημα για το θέμα που “καίει” τα εκατομμύρια των φίλων του. Συγκεκριμένα ο δ/ντης επικοινωνίας, Κώστας Καραπαπάς μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM τονίζοντας ότι οι “ερυθρόλευκοι” έκαναν ότι έπρεπε για την ενίσχυσή τους κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ουσιαστικά προανήγγειλε ότι ο Ολυμπιακός δεν θα πάρει άλλον

ποδοσφαιριστή, ενώ υπογράμμισε ότι η ομάδα είναι υπερπλήρης και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ απόλυτα ικανοποιημένος με το ρόστερ που έχει στη διάθεσή του.

Συγκεκριμένα ο Κώστας Καραπαπάς δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός εξάντλησε όλα τα περιθώρια για ακραίο επιθετικό που θα αντικαθιστούσε τον Κέβιν Μιραλάς. “Προσπαθήσαμε για την υπέρβαση, ψάχνοντας για κάποιον καλύτερο από αυτους που ήταν στο ρόστερ”, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ανέλυσε τι συνέβη με 5 υπαρκτές περιπτώσεις. Αναλυτικά, πάντα σύμφωνα με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Νενέ: Έγινε προσπάθεια να έρθει παρά το γεγονός ότι η Παρί ήθελε 5.000.000 ευρώ και ο ίδιος ο παίκτης είχε κασέ 4.000.000 ευρώ το χρόνο. Ωστόσο δεν προχώρησε η περίπτωσή του, καθώς ο Νενέ δεν ήθελε να έρθει στην Ελλάδα.

Κουαρέσμα: Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με τον παίκτη και πείστηκε να έρθει στην ομάδα. Όμως δεν κατάφερε να “σπάσει” το συμβόλαιό του με την Μπεσίκτας.

Μπάμπελ: Υπήρξε συμφωνία με την Χόφενχαϊμ πριν μείνει ο παίκτης ελεύθερος και καταλήξει στην Άγιαξ. Ωστόσο ο παίκτης δεν ήθελε να έρθει στην Ελλάδα.

Κακουτά: Και εδώ υπήρξε συμφωνία με την ομάδα (Τσέλσι). Αλλά ο ποδοσφαιριστής ήθελε να πάει στη Βίτεσε καθώς ήταν κοντά στο σπίτι του.

Παρκ: Αλλη μία περίπτωση που ο Ολυμπιακός συμφώνησε με την ομάδα του παίκτη (Αρσεναλ), αλλά αυτός δεν ήθελε να έρθει στην Ελλάδα.

Αυτά ήταν τα μοναδικά ονόματα που απασχόλησαν του πρωταθλητές για αντι-Μιραλάς, σύμφωνα με τον κ. Καραπαπά που σημείωσε ότι καμία από αυτές τις μεταγραφές δεν κόλλησε λόγω του οικονομικού. Και αυτό γιατί όλοι- πλην Κουαρέσμα- αρνήθηκαν να έρθουν στη χώρα μας.

Παράλληλα υπογράμμισε ότι τον Μασάντο τον ήθελαν πολλούς μήνες και παρόλο που η Τουλούζ απαίτησε προκαταβολικά όλο το ποσό (2.5000.000 ευρώ), η μεταγραφή ολοκληρώθηκε.

Ο Ενζονζί και ο ικανοποιημένος Ζαρντίμ

Για την περίπτωση του Ενζονζί, ο δ/ντης επικοινωνίας του Ολυμπαικού σημείωσε ότι ο παίκτης προτάθηκε παρόλο που δεν υπήρχε στον προγραμματισμό να γίνει κίνηση για αμυντικό χαφ. Φυσικά εδώ υπάρχουν ερωτηματικά, καθώς προκαλεί απορίες γιατί η ομάδα δεν είχε στη λίστα τέτοιο ποδοσφαιριστή παρά τη φυγή του Ορμπάιθ.

Για τον Ενζονζί ο Κώστας Καραπαπάς λοιπόν σημείωσε ότι ο Ολυμπιακός συμφώνησε με Μπλάκμπερν και παίκτη, αλλά μόλις είδαν οι Άγγλοι ότι υπάρχουν προσφορές για τον παίκτη, αξίωσαν 7.000.000 ευρώ.

Στη συνέχεια ο δ/ντης επικοινωνίας των πρωταθλητών τόνισε ότι η ομάδα είναι υπερπλήρης. “Ο κάθε προπονητής του Ολυμπιακού έχει ό,τι ζητάει. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι απόλυτα ικανοποιημένος. Μάλιστα ζήτησε λιγότερα από αυτ

Keywords
Τυχαία Θέματα